lördag 19 oktober 2013

Ge mig extra energi!

weheartit.com

Nu har vi årstiden som kan göra oss trötta, sega och bleka. Under den här och kommande period känns det som att man kanske behöver någon typ av extra kick i sig. Man kanske borde införskaffa sig någon typ av hälsokost. Samtidigt känner jag mig skeptisk. Finns det något som verkligen fungerar? Kan jag få extra energi av något medel hos hälsokostaffären?! Mina naglar känns delvis mjuka. Finns det något tillskott att stoppa sig för att göra naglarna starkare? Energipiller borde det finns. Är det c-vitaminer man behöver då?

Ge mig tips om era små kurer! Om flera kommer med bra förslag, kommer jag i ett inlägg rekommendera era tips och jag länkar till er blogg. 

26 kommentarer:

 1. Det finns ett flertal kurer för naglar, kommer dock inte ihåg dem. Men titta inne på nagel.ifokus.se annars, finns massa tips där om starkare naglar!

  SvaraRadera
 2. Du tränar ju duktigt =)
  Det måste ge massa energi.
  Jag får energi från vänner, långpromenader och massa bra film =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att mina naglar inte blir starkare av träningen.

   Radera
 3. Jag är jätteskeptisk mot piller, tror mer på frukt och grönt samt motion för att bli pigg. Piller känner jag mig osäker just angående innehållet?

  SvaraRadera
 4. Jag är lite rädd för piller själv oroar mig för vad såna nu kan innehålla.
  Jag tror på att motion och hälsosam kost det ger nog mest energi i slutändan :) . Härliga skogspromenader som ett exempel :).

  SvaraRadera
 5. Generellt är jag skeptisk till tillskott. C-vitamin kissar man ju ut om man överdoserar och det är enkelt att få tillräckligt om man äter lite frukt och grönt. D-vitamin kan man ju möjligtvis få för lite av under vintern. Själv föredrar jag att lka dosen genom att vara ute mer och äta fet fisk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Extra D-vitamin kan jag tänka mig att ta.

   Radera
 6. Ja annars så får jag väl trycka på den där shoppingknappen. ;)

  Köp One Beauty hos Fitnessguru. Har aldrig haft så tjockt och fint hår förrut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar One Beauty för svaga naglar också?

   Radera
 7. Känner som du ungefär, funkar det verkligen? :)

  nej precis, och vad skulle lärarna tycka om och bli kallade skolfröken?! Det är inte heller okej.

  SvaraRadera
 8. japp de hoppas ja me, men de ser dystert ut

  SvaraRadera
 9. tack...
  Hoppas du får en fin kväll
  här blir det lite väl behövligt mys nu
  kraam

  SvaraRadera
 10. Läs om dom på hemsidan. Men dom gäller för hår, hud och naglar. Har inga problem med mina så vet inte vilken skillnad det gör. På håret är det i alla fall massor! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det inte svårt att få i sig kapslar?

   Radera
 11. Drick mycket mjölk. Hört att kalcium är bra för naglarna.
  Och nagellack, ta genomskinligt om du inte vill ha färg, kan vara bra för att göra dem "stadigare".

  SvaraRadera
 12. För mig är det inga problem alls. Men vissa kan jue ha svårt för det. Går jue att ta isär dom annars. Men innehållet kanske inte smakar så gott. :P

  SvaraRadera
 13. Jag mätte dom, och dom är cirka 2 cm långa och 0,75 cm breda. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så stora?! Lägger du kapslarna i maten eller tar du de som de är?

   Radera
 14. Om du inte har en brist kan vitaminer inte pigga upp, man kan inte ha mer än "fullt" av dem=)) D-vitamin är dock en vitamin som "tar slut" under våra mörka månader så det är värt ett försök, men köp riktiga, minst 2000 ie ska det vara=))

  SvaraRadera
 15. En av mina vänner äger den Life-butiken som finns i Sisjön, så våra skåp är minst sagt överbelamrade av diverse hälsokost. Just nu äter jag rosenrot (för att öka prestation och minska trötthet), Colladeen Plus för att minska ytliga blodkärl, kromtabletter för att minska sötsug, järntabletter för att inte få järnbrist och vanlig multivitamin Kvinna också... Mycket tabletter men jag tycker att de gör skillnad. I nästa vecka ska jag börja äta B-vitamin också för hyn :) Kommer ge jättebra priser i min blogg till just b-vitaminen också! :)

  SvaraRadera
 16. En jättesöt burk var det iaf, bara det blir man ju glad av;)
  Jag brukar bara göra sådant jag blir glad av under dessa lite mörkare tider som träna, läsa en bra bok, krypa ner i soffan se en bra film och tända massa ljus. Bada skumbad etc. Brukar genast bli lite pigagre av det:)

  SvaraRadera
 17. Happy Pills!!! Vart köper man dom? Såg verkligen inbjudande ut:) Mjuka naglar vände jag mig till Apoteket för, och där fick jag hjälp.

  SvaraRadera