lördag 19 oktober 2013

180 minuters utmaning


Den officiella träningsbilden.
Idag blev det gymträning. Så skönt det var! Det var mitt första gympass den här veckan, vilket har gett mig lite dåligt samvete. Jag tar dock igen det i morgon. Jag har nämligen bokat in mig på ett cykelmarathon, som är 3 timmar (oh, my god!) långt. Jag undrar nu vad jag ska ge mig in på, men jag är fullt övertygad om att man behöver utmaningar ibland. Det blir en enkel match för min man, då han har cyklat racer och MTB längre tid än så. Och inte kan jag ge upp om han fixar det. 

14 kommentarer:

 1. Jag tar dom som dom är. Tre åt gången för jag kör även One Immuno och multivitamin. Alla är i samma standardstorlek. :)

  SvaraRadera
 2. sv. Tack :} Vi hade en jättemysig helg. Det kommer fler delar av vistelsen som du gärna får kika på!

  SvaraRadera
 3. Jag körde Vasaspinning i mars, vi cyklade i 201 minuter, inte så farligt jobbigt som jag trodde men det var ingen barnlek,

  SvaraRadera
 4. Härligt att du hoppar på en utmaning och jag är helt övertygad om att du klarar det galant! Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas det gick bra! :)

  Jag tänkte träna idag, men har ont i halsen, så blir inget med det :(

  Din kommentar om förskola /dagis = klockren....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cykelmarathon är det idag, men den har inte varit än. Nu laddar jag!

   Radera
 6. Svar
  1. Det långa spinningpasset har inte varit än. Just nu laddar jag batterierna.

   Radera
 7. Haha, ja kan nästan se du älskar rosa ;)

  SvaraRadera
 8. Ah jag tänkte det kanske var nu på förmiddagen, hos oss brukar alltid börja vi 9 såna roliga utmaningar :)

  SvaraRadera
 9. Hej! Tack för ditt besök hos mig och kul att jag nu kunde hitta din blogg. Inspirerande! Härligt med spinning. Jag har börjar köra nu igen efter flera års uppehåll och det är så skön träning. Bokade in mig på ett pass imorgon, längtar efter trötta ben. Trevlig söndag! towe.

  SvaraRadera