söndag 27 oktober 2013

Tuperingsborste


Behöver öva mer med tuperingsborsten

Att få upp håret är inte alltid så enkelt, om man inte är van. Trots hårblås och hårproduketer har jag inte riktigt lyckats med det. Frisören får alltid till det så bra och trots bra beskrivning, har jag inte fått upp det som jag ska. 


Men så fick jag nys om tuperingsborsten från ghd. Så mycket enklare det blev. Jag använde den för första gången igår. Det blev inte perfekt, men det var ändå enklare att få håret att stå med denna borste. Jag behöver bara öva lite mer. 

9 kommentarer:

 1. Kanon & så snyggt <3

  SvaraRadera
 2. Svaret på vilken låt det är finns längst ner i inlägget :)

  SvaraRadera
 3. Spännande, en sån borste har jag aldrig sett !
  haha... jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser sånna artiklar,
  men det får mig även att fundera på HUR familjen tänkte när dom ringde tidningen för en sån sak.
  PINSAMT är min åsikt ! ;)

  SvaraRadera
 4. Åh så smart! En sådandär måste man ju nästan införskaffa..

  SvaraRadera
 5. Övning ger färdighet. Tycker det ser bra ut.

  SvaraRadera
 6. ser ut som en stål borste de där som man använder antinen för att få ren spis eller ta bort rost med :)

  SvaraRadera
 7. Men gud vad det finns saker till allting! :) Coolt!

  SvaraRadera