fredag 25 oktober 2013

Årets Blossa


Vacker flaska!

Jag vet att det är lång tid kvar till jul, men jag kunde inte låta bli att köpa en flaska Blossa-glögg, när jag var på systemet idag. Att smaka på glöggen redan, känns inte helt främmande, även om inte den rätta julstämningen har infunnit sig än. Dags att ställa tillbaka till vintertid på söndag. Om drygt månad är det första advent.  Julen är kanske inte så långt borta ändå. Att det skulle dofta som raggsockar, känns ju inte så lockande. Att likna doften som höstlöv, känns ju bättre. Får se vad jag tänker om doften och smaken, när jag har testat årets Blossa.

10 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt aldrig testat blossa :P men ska definitivt göra det i år ;)

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så mycket för just glögg - men det finns annat att välja också! :)

  SvaraRadera
 3. sv: jaa visst är det fint! jag vill haa allt:D

  SvaraRadera
 4. ja roligare kan man ju ha än att jobba

  SvaraRadera
 5. Har inte årets glögg en smak alltså? :)

  SvaraRadera
 6. Hej fina du!❤ Vi heter Hanna och Malin och vi skulle bli super glada om du ville in och kika på vår blogg! Om du stanna och gillar det du läser blir vi ju självklart ännu gladare! Haha:D
  Hoppas du fick och har en super bra fredag! Så ses vi kanske snart igen!!
  Puss!🌸 // fforsberg.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Glöggen får vänta, men snart så kan jag inte hålla mig längre. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Åh, finns den ute nu!? Fick se en bild i somras och bestämde att den måste jag ha! Så fin! :D

  SvaraRadera
 9. 58 dagar kvar till julafton

  SvaraRadera