lördag 26 oktober 2013

Lördagsträningen avklarad

Tråkig morgon med grus i ögonen (blev väckt kl 04.00 av att någon, som inte skulle hit, tryckte på porttelefonen) steg jag upp i morse. Ute var det grått och regnet hängde i luften. Med ofixat hår och utan smink, begav jag mig ut i motionsspåret tillsammans med mannen i mitt liv och hunden. Det blev en lätt joggingrunda på 2,5 km.

Att jogga är inte direkt min favoritsyssla, men det är en väldigt bra motionsform. Det kändes otroligt skönt efteråt. Jag sprang inte direkt snabbt, men jag tog mig runt. Kanske jag kan utveckla mig så pass att jag snart kan springa lite fortare. 


Under turen, slapp vi regnet. Det var tur! Vi tränade lite styrka efteråt. Med ett par knäböj avslutade jag träningspasset för idag. I morgon blir det gymmet!

19 kommentarer:

 1. Du är så duktig, riktigt bra kämpat älskling! :-)

  SvaraRadera
 2. Haha isch fy fan, hade aldrig gått upp kl 04.00 på en lördagsmorgon :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick upp, men jag lade mig igen när jag inte visste vem det var som ringde på.

   Radera
 3. Jaså upp klockan 4 en lördagsmorgon? :P

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Vi tränar inte alls nu, men å andra sidan jobbar vi en hel del fysiskt ändå...

  SvaraRadera
 5. Du är ju riktigt fin <3
  & så duktig du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för din söta kommentar!

   Radera
 6. svar: Ja visst är det :) och så jobbigt!!
  Gu va duktigt att gå upp så tidigt en helg! å träna dessutom, heja! :D

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat ! Man behöver ju inte springa så långt, huvudsaken att man rör på sig, vilket jag inte har gjort på en vecka, jag börjar på måndag ;) Klockan 4, det är verkligen mitt i natten. Ha en skön kväll. Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju tur att jag kunde lägga mig igen, men det var svårt att somna om.

   Radera
 8. Oh herregud, det där lät okristligt tidigt...?! Haha ! Heja dig!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig kickstart ( ja, förutom uppvaknandet kl 4) denna lördagsmorgon!
  Hoppas resten av dagen blev lika fin.
  Njut nu av en extra timmes sovmorgon i morgon.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en skön kickstart. Synd bara att man blev väckt så tidigt!

   Radera
 10. Ja det var tidigt att vakna. Men härligt med lite motion så klart. Undrar om du läser Johanna Toftbys blogg? Hon har många bra träningstips. ha en fortsatt trevlig hleg.

  SvaraRadera