måndag 18 november 2013

Dags att träna igen!Man äter så mycket gott, när man är iväg på en resa. Jag njuter av det och jag försöker njuta mest av maten och inte så mycket av godis och så vidare. Vad det gäller just godis, så har jag skurit ner det rejält. Jag tycker också att träningen kommer i kläm, när man är på resande fot. Vi har ändå gått väldigt mycket, när vi var i Stockholm, men man har ju inte svettats på grund av det. Nu ska träningen komma igång!

13 kommentarer:

 1. Ja, men man måste också unna sig lite av det goda livet...jag önskar bara att jag kunde hoppa över godiset...ahhh

  SvaraRadera
 2. Men att promenera är bra det också, bättre än inget, även om det inte blir samma sak som ett svettigt träningspass.

  SvaraRadera
 3. har också tänkt börja äta lite nyttigare igen idag :-) hoppas det går bra för dig!

  SvaraRadera
 4. Att njuta av god mat är bäst :)
  Lycka Till med träningen!

  SvaraRadera
 5. Snart är det jul
  Vill du ge bort en annorlunda julklapp med syfte att skydda mot bakterier, smuts och dålig lukt. Då är LaDore nått att rekommendera.

  Handdesinfektion med parfym, vi finns i 5 st olika utseenden och dofter. Av toppkvalité som återfuktar och vårdar din hud!

  Missa inte årets härliga julklapp, gör någon glad med att ge en sådan vacker flaska full av härligheter

  Vi finns på
  www.ladore.se

  och vår facebook sida är
  https://www.facebook.com/ladorebygiaangelina

  SvaraRadera
 6. Hej! allt bra, vad händer ikväll :)? kram

  SvaraRadera
 7. Älskar promenader! Det ger så mycket, och kan man försöka hålla ett bra tempo men ändå koppla bort att man gör det för att träna, så känner i alla fall jag att man kan gå hur långs sträckor som helst.
  Ta en titt in på min blogg. Jag har i två veckors tid använt mig av ett belöningsschema. Jag beskriver där hur det funkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen skönt att ta promenader!

   Radera