måndag 18 november 2013

Stockholm i bilder


Stockholm är verkligen en vacker huvudstad. Dock ska ju stan upplevas sommartid. Nu blev det ju mörkt tidigt och det blåste en del, när vi var där i helgen. 

Mysiga Gamla Stan

Att strosa i Gamla Stan är så mysigt. Här ser man andra små butiker, vilka man annars aldrig ser. Det finns inga stora butikskedjor här. Åtminstone inte vad jag såg. De smala gränderna, är speciella att se. 

Här finns det så mycket att titta på.

Det finns mycket att titta på. Slottet och riksdagshuset bland annat. Skansen är mitt favoritställe här, men det hanns inte med under helgen som var. 

Centralstationen

I Stockholm finns mycket folk och det är STORT. Så upplever jag Stockholm. Jag är glad åt vår fina huvudstad, men jag skulle aldrig vilja bo här permanent. Nä, det är Göteborg som har platsen i mitt hjärta! 


28 kommentarer:

 1. Vilka fina kort! Stockholm är en fin stad det, minus stressen. Kram

  SvaraRadera
 2. haha nje de e nog tyvärr ingen risk

  SvaraRadera
 3. Jag håller med! Det är fint men Göteborg är snäppet bättre :)

  SvaraRadera
 4. oh nu saknar jag stockholm! :)

  Vad kul du med hade rekord igår :)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag bodde i Stockholm i 7månader :)

  SvaraRadera
 6. Älskar Stockholm. Har både släkt och vänner där, som jag gärna åker och hälsar på. Men Gud, så skönt det är att komma hem till landet igen!

  SvaraRadera
 7. Tack, ja det känns himla surt!

  SvaraRadera
 8. Jag pluggade på lärarhögskolan :)

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Ok. Själv pluggade jag i Kalmar i 3,5 år. Stormtrivdes!

   Radera
 10. Jag trivdes i stockholm, men saknade vänner och familj för mkt, och jag var bara 19 och första gången jag bodde riktig själv.. :)

  SvaraRadera
 11. Stockholm är jättefint och mycket fina bilder du har tagit.

  SvaraRadera
 12. Denna kladdkakan är dock bakad på jordnötssmör. :)

  SvaraRadera
 13. Stockholm är fint :)

  Mimmi Pigg är med söt.

  SvaraRadera
 14. Veckans Blogg vinnare är utsedd gå in och kolla ifall det va du som vann. Oavsett resultat går det bra att delta igen. Kram

  SvaraRadera
 15. Fina bilder!

  - tack så mycket, är supernöjd :)

  SvaraRadera
 16. Det ser ut som att ni fick lite sol i alla fall, trots att det är ruggig november. Stockholm är fint, fast jag upplever det nog som en ganska liten stad. I alla fall när man varit utomlands och kommer hem, då kan jag fascineras över hur små alla hus är och hur litet det känns. Fast jag har tänkt på också att om man kommer till Stockholm på besök, då hamnar man ofta på T-centralen, Drottninggatan och Gamla stan, gärna på en lördag. Och då kan det ju verkligen kännas som att det är mycket folk! I resten av stan är det ganska tomt... haha ;)

  SvaraRadera
 17. Ja, Stockholm är en vacker stad, men precis som du, skulle jag inte vilja bo där permanent. Det räcker med en helg då och då ;)

  SvaraRadera