måndag 4 november 2013

En smak av julen


Så gott!
Jag kunde absolut inte låta bli idag. Efter jobb och hundpromenad, fick jag köpa hem en flaska glögg. Det smakade gott och det var skönt med något värmande. Till det passade ju pepparkakor väldigt bra. En klick med ädelost på är ju smaskens. En försmak av julen, kan ju tänkas att det blev. Men just pepparkakor, skulle jag nog kunna äta året om. Glögg skulle dock inte vara lika gott på sommaren, men det är svårt att hålla sig ända fram till julen. Eller hur?

22 kommentarer:

 1. Mmm så gott! :)

  ja det skall bli underbart med spa :)

  SvaraRadera
 2. hehe jo lite men dem är ju för snygga :)

  SvaraRadera
 3. håller helt med dig.. har testat ett par glögger redan. Mums... årets blossa är dock oprovad.

  SvaraRadera
 4. Haha, skojar du? ÄDELOST? Isch pisch haha!

  Sv: Tack , är verkligen supernöjd :)

  SvaraRadera
 5. Näe, glögg smakar nog bäst runt jul. Vad är det för smak på årets glögg?
  Sv. Många skulle nog inte hålla med oss, men jag tycker inte heller att det luktar så illa.

  SvaraRadera
 6. jo men de gick riktigt bra :) vi lever båda två :)

  SvaraRadera
 7. tack<3
  åh vad gott med peppisar:D

  SvaraRadera
 8. Älskar både glögg och pepparkakor! Tror jag ska tjuvstarta jag med.-))

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 9. Gott, men inte glögga innan första advent =)

  Flitig och flitig, jag jobbar väl som ingen annan.

  SvaraRadera
 10. Nu börjar man längta lite efter julen =) Kram

  SvaraRadera
 11. gud så gott! älskar verkligen pepparkakor och glögg :)

  SvaraRadera
 12. Visst är det mysigt med pepparkakor, men glögg är det bara jag som gillar så det blir inte av, tyvärr! Jag kollade i ditt förra inlägg om att ta sig tid att läsa, jag vet inte vad som hänt med mej men tiden räcker inte till läsning. Inte klokt, jag som är pensionär har ju all tid i världen! Fast det gäller väl att prioritera! Kul att du tittade in hos mej! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 13. Visst är det så, vi har redan "smakat" på två flaskor här utav glöggen... Jag tycker denna smaken vinner i längden, den känns inte lika söt som annan glögg :-P

  SvaraRadera
 14. Åh, vilken fin och fräsch blogg du har! Gillar din stil!
  /Karin

  SvaraRadera
 15. Mummmmmms, muums : )

  Kika gärna in hos mig också,

  XOXO,
  / Deelilah

  SvaraRadera