lördag 23 november 2013

Förkylning här!Jag kände det redan igår. Det var någonting på G i kroppen. I morse visade det sig att jag hade halsont och hade en täppt näsa. Jag har känt mig lite hängig under hela dagen, men så svårt det är att lägga sig och vila. Då jag är gräsänka, måste jag ta hundpromenaderna, laga maten och ta tvätten. Det blir ju inte gjort av sig självt. Men snart blir det vila framför Så mycket bättre. Jag hoppas jag håller mig vaken.

12 kommentarer:

 1. jag är också förkyld, det är verkligen jobbigt!

  SvaraRadera
 2. Höll mej knappt vaken :D Usch krya på dej inget vidare känner mej inte hundra själv .. som du säger.. något i kroppen o halsen . ÄLSKAR hyacinter!! Så det blir et gäng

  SvaraRadera
 3. Krya! :)

  Maten kan man alltid ta rester i frysen, eller beställa. Men hundpromenaderna är svåra att få färdigförpackade ;)

  SvaraRadera
 4. fy, krya fort och somna direkt efter;)

  SvaraRadera
 5. jag måste börja leta nu alla fall...
  måste hitta lite klappar och sätta fart
  kram

  SvaraRadera
 6. Inte kul att var sjuk inte :( Har du prövat den där sprayen på apoteket som heter ColdZyme, den säger dom ska vara bra. Jag prövade men tyckte den smakade illa, men det är ju inte säkert du gör det.
  Hoppas du kryar på dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, men jag har också svårt för saker som smakar illa.

   Radera
 7. Åh din stackare, krya på på dig!

  SvaraRadera