söndag 24 november 2013

Ge mig julstämning!

weheartit.com

Att det faktiskt är första advent nästa söndag, känns på ett sätt ofattbart. Det saknas snö och den rätta julstämningen har inte riktigt infunnit sig. Idag kommer jag råda bot mot det lite grand genom att besöka en julmarknad. Det är ju hur mysigt som helst!


Musiken kan ju också hjälpa en för att få in den rätta känslan. Jag har skapat en spellista, som jag kallar Julstämning Spotify. Har jag missat någon viktig jullåt i listan? Tipsa mig gärna om bra jullåtar!

16 kommentarer:

 1. galet att det snart är jul!!

  SvaraRadera
 2. mysigt att komma i julstämning :D

  SvaraRadera
 3. Jag tror också att jag ska lyssna på lite julmusik nu.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att allt som har med jul att göra, ska vänta till första advent. Jag vill inte ha julsaker eller upptända städer i syfte att skapa en falsk julstämning! Det blir dubbelt mysigt om man väntar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt. Fast det är svårt att ens förstå att advent snart är här, trots all julskyltning i affärerna.

   Radera
 5. Christmas could have been good - Mando Diao. Det var deras bidrag till julmusiken för något år sedan. Kan avlyssnas på You Tube.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt bra! Jag har lagt till den på listan!

   Radera
 6. men nej! det är för tidigt! det är ju en hel månad kvar! :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till advent är det endast en vecka kvar. Visst kan man lyssna på julmusik då?

   Radera
 7. Jag har lite julkänslor :) Dock kommer jag inte fira jul hemma i och med att vi åker iväg men lite julkänslor vill man ha! Mysigt med julmarknad!

  Föressten, just nu söker jag bloggare som är intresserad av att vara med i min panel. Panel kommer att få svara på frågor som jag lägger ut på min blogg. Skulle vara kul om du ville vara med!

  SvaraRadera
 8. åh vad mysigt :-) för mig blir det inte jul utan kurt olsson! hahaha :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok. Jag kommer dock inte lägga till Kurt Olsson på min spellista.

   Radera
 9. Själv har jag burit på en bubblande julstämning i snart en månads tid, vet inte vad som tagit åt mig :-) I kväll blir det lite glögg. Och julmusik - självklart!

  SvaraRadera
 10. Längtar så himla mycket tills nästa söndag! Vill inte riktigt börja med julandet förrän första advent och december, trots att jag älskar julen så otroligt mycket. Julstämningen kommer med adventsstjärnorna och stakarna! :)

  SvaraRadera