söndag 10 november 2013

Rött är sött


I love it!

Mina nya fina naglar. Igår var jag iväg och fixade dessa hos Anemonen spa. Med både shellac och extra b-vitamin hoppas jag nu på både starkare och längre naglar. Jag har tidigare inte känt att röda nyanser har varit jag, men rosa färger på naglarna kändes fel just nu. Det syns dåligt på bilden, men färgen går mer åt det vinröda hållet. And I like it!

11 kommentarer:

 1. Fint! Jag blir så avis när jag ser fina naglar men tar mej aldrig iväg och fixar... jag har ju naglar som växer som ogräs...

  SvaraRadera
 2. SV: Ja! är så glad :D åh tack så mycket, vad roligt att du gillar den :D

  SvaraRadera
 3. Vinrött är så rätt i höst/vinter =)

  SvaraRadera
 4. svar: tack så mycket! visst jag börjar följa dig nu.. gör du detsamma?
  kram

  SvaraRadera
 5. röda naglar är faktiskt min absoluta favorit :-) målar ofta i alla möjliga färger men det är egentligen röda enkla som är allra finast. hihi!

  SvaraRadera
 6. det blev verkligen jättefint :) Passar i höstmörkret!

  sv: visst är det ljuvligt :D

  SvaraRadera
 7. Haha nje bättre lycka nästa gång

  SvaraRadera