onsdag 25 december 2013

Julfirandet fortsätter


God jul!
Idag fortsätter julfirandet. Vi ska samlas hemma hos min bror (syskon med respektive, föräldrar, syskonbarn). Då kommer jag få ge julkappar till mina kära syskonbarn bland annat. Även här ska vi spela julklappsspelet. Vilket roligt påfund! Sedan blir det ju självklart julmat även här och det viktigast av allt - umgänget!


8 kommentarer:

 1. Vad kul! Ha det så bra och hälsa! Kram

  SvaraRadera
 2. JUst nu har jag en frågestund på min blogg och skulle vara kul om du ville fråga något, här hittar du till frågestunden: http://norabaath.horseworld.se/?p=3965#comments
  Ps: God jul och hoppas du haft en bra jul med god mat och fina paket :)

  SvaraRadera
 3. Stora julkramen o en. God fortsättning. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Så härligt foto! God fortsättning önskar jag dig <3

  SvaraRadera