måndag 30 december 2013

Mitt perfekta livDet blev en sväng till gymmet idag. Det känns underbart att kunna få träna medan det är ljust ute och när man känner att tiden finns. Uppvärmningen sker oftast på motionscykeln och så även idag. Jag trampade på ganska bra och svetten rann om mig. Vilken härlig känsla det inbringar! Efter cyklingen blev det att träna upp musklerna lite grand.  
Efter träningen blev det små ärenden på byn.

Lovely!

Medan jag satt och åt min middag idag, började jag läsa Mitt perfekta liv av Magdalena Graaf. Boken fick jag i julklapp. Redan har jag snart läst halva boken. Behöver jag nämna att den är väldigt lättläst? Jag minns inte om jag tidigare har läst en självbiografisk bok. Om jag har gjort det, så var det nog länge sedan. Jag kan inte påstå något annat än att jag gillar boken. Det känns ungefär som att sitta på ett café och dricka caffe latte med en kompis i flera timmar. Boken ger samma känsla. När jag inte har läst ut boken, är det väl för tidigt att recensera den, men jag måste redan nu säga att jag har fått en helt annan bild av Magdalena än vad jag har haft tidigare. I flera situationer förvånar hon mig på ett eller annat sätt. Nu får jag läsa vidare. Stör inte den som läser. 

18 kommentarer:

 1. Tack så mycket!

  den boken måste jag köpa...

  SvaraRadera
 2. Den måste jag läsa!
  Jag har ju läst hennes första bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Då fick jag verkligen en ny bild av henne. Så mycket fruktansvärt hon har varit med om. Att tvingas att fly och lämna allt för att inte bli mördad. Helt sanslöst!

  SvaraRadera
 3. Läsro är verkligen A och O!

  Önskar dig en fin nyårshelg!

  SvaraRadera
 4. Härligt med träning... önskar att jag snart ska ta tag i mitt liv och försöka få till några pass här hemma iaf :)

  SvaraRadera
 5. Härligt när man hittar en bok som man inte kan slita sig ifrån! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej, gå gärna in på min blogg och delta i tävlingen där man både kan få sin blogg och Instagram länkad! <3

  http://unnstjerndahl.horseworld.se/2013/12/29/fragestund-2/

  SvaraRadera
 7. Tack för titten och lilla kommentaren inne hos mig. Ja, det låter verkligen gott med såna där chokladoppade godingar,mmm! Har också läst Magdalenas bok och visst var den lite smårolig så där. Kan bara hålla med. Så underbart att ha en skön bok på gång. Älskar att läsa. Ha en bra kväll höll jag på att skriva men inser att den nog är typ slut. Så, ha en härlig dag i morgon istället. Gott nytt år!!

  SvaraRadera
 8. ha en fortsatt skön läsning själv är jag dålig på att läsa Har verken ork energi eller lust hihih
  Gott slutt o gott nytt år kram

  SvaraRadera
 9. Jag är en sån där periodare när det kommer till böcker. Har inte läst på ett tag men nu blev jag faktiskt sugen på att köpa den där boken! Tack för tips.
  Och! GOTT NYTT 2014!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 10. Gott Nytt År fina du!!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 11. Just nu läser jag om hundra åringen som klev ut eno fönstret. så himla rolig. men denna ska jag garanterat köpa. gillar ju att fika med vänner på cafe=) så e det som det så är det ju värt det( skämt osido) men behöver läsa fler böcker känner jag. Gott nytt år

  SvaraRadera
 12. Jag fick lust att läsa den boken=)
  Kan dock inte, har inte koncentrationen p.g.a deppression.

  SvaraRadera
 13. läste mycket förr men inte nu efter stroken

  SvaraRadera