tisdag 31 december 2013

Om 2013


Mitt 2013

På nästan alla bloggar kan man nu läsa årskrönikor. Jag drar mig för det. Jag skippar det helt och hållet. Alla som skriver årskrönikor, tycks ha gjort jättemycket under 2013. Vad har jag att komma med? Inget! Jag har varken gift mig under 2013 (varför ska jag göra det, när jag redan gjorde det 2009 med världens bästa man?), fått barn, rest till Thailand eller Dubai (alla verkar resa dit), tagit studenten (det var ett tag sedan), sysslat med bergsklättring, blivit radiopratare, köpt hus eller skaffat nytt jobb. Och att ljuga ihop en historia bara för att bloggstatistiken ska skjuta upp mot höjden ligger mig inte för. 

Det här kan jag bjuda på:
 • Året 2013 startade med snö och avslutas med gråtrist väder. Lite regn kommer säkert idag på nyårsafton.
 • Jag har mött Ola-Conny och Morgan i Alingsås.
 • Varit på spa med min man.
 • Skaffat en ny cykel och deltagit i cykellopp för första gången.
 • Tältsemester på Öland. Otroligt mysigt!
 • Skaffat glasögon.
Jag kan dock inte påstå att 2013 har varit ett dåligt år, för det har det inte. Jag har varit frisk och inte varit med om några tråkiga missöden. Det får man ju vara glad över! 2014 har kanske ändå lite mer att erbjuda. Jag fylller 40 år (om det är bra eller dåligt, kan ju diskuteras), ska åka till Barcelona och vi firar 10 år tillsammans (som ett par). Det viktigaste är ändå att inga tråkigheter händer varken oss, våra familjer eller världen. Vi får hoppas att 2014 blir ett bra år!

GOTT NYTT ÅR!

25 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig med! :)

  Vet tyvärr inte var man kan köpa dem, men skall höra med Tommy, Ann-sofie och Sofia om de vet :)

  SvaraRadera
 2. Den gröna? :)

  Ja den är sjukt god... nom nom :)

  SvaraRadera
 3. Jag skall fira med min faster och hennes tjejkompis med tre rätter middag och god dricka! Själv då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi skulle från början firat nyår med ett annat par, men då en av dem har influensan, så firar vi nyåret ensamma här hemma. Men det blir ändå med god mat och en massa mys.

   Radera
 4. Gott Nytt År önskar jag dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Gott slut på 2013 och gott nytt 2014! Årskrönikor är kul, men jag vet inte om jag orkar göra någon i år. Vi får se. Det är ju mest roligt för ens egen del tror jag. ;)

  SvaraRadera
 6. Eller hur , antingen en årskrönika eller en årsresumé "about their faboulos life styles" men det är väl det som gör dem så intressanta antar jag?:)

  SvaraRadera
 7. Hej nu är dagens blogg avslutad! kicka in i bloggen och se fall det var du som vann! om inte anmäl dig då igen :) http://annsoh.blogg.se/2013/december/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-7.html#comment

  SvaraRadera
 8. Tackar :) hoppas att du får en bra nyårsafton :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får en toppen dag/kväll:)
  kram,

  SvaraRadera
 10. Jag önskar dig en trevlig nyårsafton och ett gott nytt år =)

  SvaraRadera
 11. Har inte ork att skriva Årskrönika heller ...
  Men nu till fig vännen

  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2014!

  SvaraRadera
 12. Åhå fyller du också jämnt? Fast jag fyllde fyrnolla i år jag :)
  Har inte heller skrivit någon årskrönika, får se hur jag gör.
  Du passar finfint i dina nya glasögonen tycker jag! Och du, det behöver ju inte alltid hända något speciellt, året kan ha varit bra ändå.
  GOtt nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick du någon fyranolla-noja när du fyllde? Berätta!

   Radera
 13. Jag gillar din sammanfattning av året! :)

  Gott nytt år! :)

  SvaraRadera
 14. Kikar in hos dig också för att önska dig ett riktigt Gott Nytt år
  hoppas det blir ett fint år

  SvaraRadera
 15. Va skönt att du hade ett lugnt år 2013.
  Kikar in på din blogg då o då. Själv har jag ingen blogg.

  Jag tänker tillbaka på mitt 2013......stressigt som vanligt med alla våra stora byggprojekt. Alla våra barn/barnbarn. Jobb. Div åtaganden.
  Jag har heller inte gift mig. Det gjorde jag 1980 + 2010 i Las Vegas (med samma man).
  Jag har heller inte åkt till Thailand eller Dubai 2013. Varit 4 ggr i Thailand o är inte alls såld på det resmålet. Iofs, så här i efterhand, är jag jätteglad att vi var där innan alla andra hittade dit. Vi var 10-15 personer på hela Karon-stranden då! Jag har det på film så det är alldeles sant. Vi har alltid rest mkt o älskar mest att resa runt i USA.

  Hoppas alla får ett bra 2014.

  SvaraRadera
 16. Jag gjorde inte heller nån sammanfattning i år... har gjort det tidigare... men trots att man tycker att man inte gjort något speciellt alls under året som var så visar det sig att det är ganska mycket. Och då blir det så långt inlägg - så jag struntade i det.

  SvaraRadera
 17. har ju hänt en del hos dig med :)

  SvaraRadera
 18. Att du har mött Ola-Conny och Morgan slår ju det mesta! ;-)

  SvaraRadera