tisdag 3 december 2013

Önskelista 2013

Önskelista 2013

Önskelista 2013 by junitjejen featuring KitchenAid

Ett tecken på att man blir äldre är väl att man inte längre tycker att det är lika viktigt med attjulklappar. Runt om på bloggar florerar just nu en massa önskelistor. Jag kan erkänna att det finns saker jag gärna skulle vilja ha, men det känns inte lika viktigt att få. Sedan är det ju alltid roligt att öppna paket, men numera är det minst lika kul att ge om inte mer. Saker som man behöver byta titt som tätt, är alltid praktiskt att få. Då tänker jag på sängkläder och handdukar. Att få flärd till sig själv såsom smycken och parfymer är alltid uppskattat. Det är mer sällan att ens önskelista uppfylls, så jag har inte längre några förhoppningar. Men det sägs att hoppet är det sista som överger människan och det vill jag fortsätta tro på!

18 kommentarer:

 1. Jag älskar att ge mer än att få.

  SvaraRadera
 2. haha ja varför inte, Min lilla sambo e riktigt söt för de mesta

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får något på din önskelista :)

  SvaraRadera
 4. åh så mycket fint ! en kitchen aid står högt upp på min önskelista oxå !
  Dock tror jag inte att "tomten" kommer vara riktigt sååå snäll :)

  SvaraRadera
 5. Ja detta var ju min topp 3 låtar i år, men har ju lyssnat på massor av annat hela året. =)

  SvaraRadera
 6. Massa fint på din önskelista. :)

  skulle bara kika in för att säga att jag lagt till dig bland mina länkar. :)

  SvaraRadera
 7. jag älskar klappar - även att få. maken var just och frågade efter min önskelista.

  SvaraRadera
 8. Jo, jag kan nog hålla med dig. Men nog vill jag gärna ha något paket iallafall. Vi brukar köra julklappslotteri, sånt där med tid och ryckande från varandra. Det är kul och då får man iallafall något utan att man blir ruinerad på kuppen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julklappsspelet brukar vi köra också. Det är riktigt kul!

   Radera
 9. Jag har inte ens skrivit min önskelista! :P

  SvaraRadera
 10. gud vilken härlig önskelista…inte så billig men väldigt fin ;)
  är det en MK-klocka ? en sån önskar jag mig oxå fast jag tror att det blir att jag får köpa mig en själv hahah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är önskelistan underbar!! Dock tror jag inte att jag får något av det här.

   Radera
 11. Jag håller med dig helt. Älskar att öppna paket men det är väldigt roligt att ge paket till andra.

  Njut den här dagen!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 12. Hm, jag skulle nog kunna tänka mig hela din önskelista jag också. Tyvärr (eller tack och lov) har vi alldeles för dåligt med köksbänkar i köket, så jag har ingen plats för en Kitchen Aid. Skulle ha beslutsångest över att välja färg också. ;)

  SvaraRadera
 13. Vi har heller ingen plats för någon Kitchen Aid. Men hade man haft hus och större kök, så hade jag gärna velat ha en sådan. Jag inbillar mig om att jag skulle laga mat oftare om jag hade haft en Kitchen Aid.

  SvaraRadera