måndag 27 januari 2014

Förkyld?

Så här års är många förkylda, febriga eller i värsta fall magsjuka. Jag var förkyld i november och blev förkyld igen förra helgen. Nu börjar förkylningen släppa, vilket känns otroligt skönt! Det innebär att jag snart kan träna på gymmet igen. Jippie!!!

Viktig läsning!

Collaget är skapat av Rebecca Rehn.


Tipsen i collaget känner ni väl igen, men det är aldrig fel att påminnas. 
Har du varit förkyld nyligen?

16 kommentarer:

 1. Uff, jag är förkyld just nu och jag faller på punkt 3. Har inte sovit på en vecka nu..zzz

  SvaraRadera
 2. Härligt !!
  Jag har peppar peppar klarat mig undan förkylning sedan i höstas så ikväll ska jag testa ett nytt pass på gymmet.
  Kettlebells :)

  SvaraRadera
 3. Nej peppar, peppar... minns faktiskt inte när jag var sjuk senast... men är det som sagt väldigt sällan.. är nog lyckligt lottad ;-)

  SvaraRadera
 4. Japp, ja har varit förkyld nyligen! Tyvärr. Jag fick till slut penicillin för det ville liksom aldrig ge med sig. Så nu är jag riktigt snart frisk igen. Ser fram emot att kunna promenera igen och så småningom börja träna... det ska bli så roligt

  SvaraRadera
 5. usch va tråkigt, det är så tråkigt att var förkyld, tur att du börjar bli bättre.

  SvaraRadera
 6. Superbra tips :) Hoppas du mår bättre snart också!

  SvaraRadera
 7. Bra tips! Kör det mesta där när jag känner att jag börjar bli förkyld och innan. Kram

  SvaraRadera
 8. ja, visst är dom nice! bra tips förövrigt. har känningar på förkylning som suttit i ett tag... så långdraget!

  SvaraRadera