söndag 26 januari 2014

I hundbassängen


Idag var det dags igen för Yambo att få simma.Vilken bra friskvårdsträning det är för hundar! Att fotografera honom under simningen är inte så lätt, då han hela tiden är vänd mot "simfröken". Att jag försöker locka Yambo att vända sig mot mig, hjälper inte. 

Här har Yambo lagt sig för den kommande massagen och stretchingen. Så bra det är för honom! Han är ju inte så ung längre och därför är ju detta ett bra sätt för honom att förhindra stelhet eller för att lösa upp muskelknutar. 

Det var inte så skönt att bli masserad i ländryggen idag, eftersom han var lite stel där. Yambo har en lång rygg, så det är väl kanske inte så konstigt att han blir stel där. Tyvärr dröjer det tre veckor innan vi har tid för hundsim nästa gång. Det var fullbokat de andra söndagarna. 

Här har vi nu söndagsmys med tid i tvättstugan och lite tv. Snart väntar en hundpromenad. Så uppfriskande det ska bli!

28 kommentarer:

 1. Vart går du någonstans? Min Charlie simmade också ett tag och nu är han så mycket bättre.
  http://markbladet.se/bloggar/tostaredsbloggen/?p=1890

  SvaraRadera
 2. Det får stå för dig isåfall.
  Jag får inte tycka synd om i mitt arbete, eller får får jag, men jag får inte visa det öppet. :)
  Jag kan inte tycka synd om någon jag arbetar med, när jag jobbar, utan jag får alltid se utefter situation och hur läget är. Det kallas professionellt förhållningssätt. Sträcka ut min hjälpande hand när det behövs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi diskuterade inte om att tycka synd om. Vi "pratade" om vad som var orättvist. Det är lika orättvist om ett oskyldigt barn blir påkörd av en rattfyllerist.

   Radera
 3. Så fin han är! All rörelse i vatten är skonsamt men oftast väldigt nyttigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nyttigt för både djur och människor!

   Radera
 4. Men oftast om något är orättvist, så tycker man synd om det.
  Så söt han är! :)
  Sista bilden :)

  SvaraRadera
 5. Jag önskar att jag kunde uppskatta hundpromenaderna även på vintern men det gör jag tyvärr inte. Överlåter det gärna åt min man. Det gjorde jag idag!

  SvaraRadera
 6. Jag skall på styrelsemöte imorgon och sen lördag är det handboll och söndag ikea, annars har jag inget planerat, ev handboll på onsdagen med. Själv då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer inte så mycket för min del.

   Radera
 7. Ojj, finns det hundsim? Det visste jag inte!
  Verkar nyttigt för hund :)

  SvaraRadera
 8. Nejmen gud så sött, underbar hund du har! :)

  SvaraRadera
 9. Nu är vinnarna i veckans blogg utsedda in och kolla om du vann. Om inte så finns det en ny chans att vinna redan nu, anmäl dig bara i detta inlägg:

  http://viktoriacaroline.se/2014/january/veckans-vinnare-veckans-blogg-v5.html

  Lycka till. Kram :)

  SvaraRadera
 10. Vi har inget bra hundsim här på Gotland. Men jag drömde en natt att jag byggde ut mitt hundtrim med hundsim. Haha, har ingen kunskap om rehab så någon sanning finns inte i den drömmen. Men jag ser fortfarande allt framför mig,
  /P

  SvaraRadera
 11. Men så goo vovve. Jag älskar stora vovvar. Härligt att läsa om. Har själv ägt en labbe. Nu har min familj henne, men hon är här då och då. Krama vovven från mig
  kramis

  SvaraRadera
 12. Hoppas att stelheten släppte efter massagen! :)

  SvaraRadera
 13. Sv: Visst är det.. Synd bara att man inte har det oftare hemma!

  Så härligt för honom med friskvård.
  Jag kör det hemma i badkaret för våra små ibland, speciellt den lilla vita då hon blivit opererad i båda bakbenen!

  SvaraRadera
 14. Skulle gärna vilja byta med Yambo - här och nu;-)
  Stort tack för titt-in hos mig:-)

  SvaraRadera
 15. Mysigt med både hundsim och massage för honom :)
  Synd att det var uppbokat de kommande söndagarna så att det dröjer så länge till nästa gång.

  SvaraRadera