söndag 26 januari 2014

Varm mintchoklad

Skapades av by Sand

Jag fann det här receptet och blev genast sugen. Det är ju inte nödvändigt att ha alkohol i. Efter en kylig promenad, hade ju varm mintchoklad smakat extra gott. Eller vad tänker du? Jag måste prova detta recept ganska snart.

23 kommentarer:

 1. det verkar faktiskt inte dumt alls :)

  SvaraRadera
 2. ja verkligen! och 90% av mötena får man inte ut speciellt mycket på för det gynnar inte mig. Ibland undrar man varför de inte tar vissa saker med varandra innan mötena!? varför spara allt till själva mötet!?

  SvaraRadera
 3. Låter gott! Vi brukar göra varm choklad med pepparmintsarom i. Går lite lättare att ha hemma i skåpet än after eight som av någon märklig anledning har en tendens att ta slut. Kramar Liza

  SvaraRadera
 4. Mums vad gott :)'

  Ja, jag blev anfallen av två hundar på väg till jobbet, två gånger, utan ägaren gjorde ett skit, han hade mage och säga när jag väl kom på hur man gick igen att du blev väl inte rädd, det hade till och med en blind sett.

  SvaraRadera
 5. Låter som en otroligt god drink, den måste jag testa någon gång :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad gott! Den skulle jag vilja ha nu..utan alkohol då :) Eller jo för fanken, lite skulle inte skada!

  SvaraRadera
 7. Jag använder runkeeper som app

  SvaraRadera
 8. Det blir bara orättvist om INTE barnet som föds, får samma rättigheter som andra barn som föds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl orättvist om t.ex. några föds med armar och några inte. Där kan man inte tycka något annat.

   Radera
 9. Och det heter INTE handikapp, utan funktionsnedsättning.

  SvaraRadera
 10. ja det lät gott... fast mintspriten hoppar jag över.. då spetsar jag nog hellre med mörk rom...

  SvaraRadera