söndag 12 januari 2014

Långpromenad i gråtrist väder


Uppfriskande promenad
I morse kom det snö, men tyvärr var det endast snöblandat regn. Det kändes ruggigt i luften, men det är ju inget giltigt skäl för att skippa en långpromenad. Det är bara att ta på sig rätt och gå raskt, så man behåller värmen. Hastigheten blev inte som jag hade tänkt mig och sträckan slutade aldrig på 5 km, utan endast 4,69 km. Men jag får vara nöjd ändå.

Gråtrist väder
Då min man skulle fotografera med sin kompis vid Säveåns naturreservat idag, passade jag på att ta hundpromenaden där i stället. Det är kul att välja andra promenadstråk ibland. 

Maken är fokuserad
På grund av nederbörden var det lerigt och halkigt på ett par ställen. Därför kunde jag inte ta ut stegen som jag helst hade velat. Tempot blev därmed inte alltid så raskt. Jag försökte ta igen det, då underlaget till

Full fart i ån
Jag är så tacksam över att det finns så många vackra och natursköna områden här min kommun. Det finns gott om skog och sjöar. Om några månader blir naturen ännu vackrare. Det ser jag framemot. 

20 kommentarer:

 1. Bra jobbat, det är inte många som vill gå ut i det här ruskiga vädret!

  Superfin blogg har du! :)

  http://www.michellesarvilahti.com/

  SvaraRadera
 2. Ja vilket härligt väder det var denna söndag, började med snöfall som sedan övergick i klarblå himmel med strålande sol! Vilka fina bilder du tagit och mina blev rätt okay också, men det ser du i MIN blogg...! ;-)

  //Riddarsten

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt med en lång mysig promenad :)

  SvaraRadera
 4. Det blev fina bilder i alla fall! o du kom ut. Det är väl jättebra.

  SvaraRadera
 5. sv: Tack :)
  Vad cool den sista bilden va på vattnet! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad synd att du aldrig fick en skållan dotter.

  Fina bilder

  SvaraRadera
 7. Ja hos er startar det snart.. vi ska avverka en vinter och en underbar vårvinter innan det exploderar här

  SvaraRadera
 8. Ser ut att vara en vacker plats att promenera på vädret till trots. Gott om vatten också! Tänkte på det när jag passerade Örekilsälven här hemma att jag har nog aldrig sett så mycket vatten i den tidigare. För ett sex månader sedan var det precis tvärtom och ingen kunde minnas att vattnet någonsin varit så lågt. Nåväl omväxling förnöjer sägs det ju :) Kramar Liza

  SvaraRadera
 9. Det var en bra promenad!
  Här har det varit snöblandat idag och inte alls lockande, brrrr.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. här är det bara snö och jättekallt!

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du du blir lika nöjd med det som jag är. :)

  SvaraRadera
 12. Vilka fina bilder!! Så vackert…!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 13. Hej! Jag är en tjej som tävlar med snowboard, och har det som jobb! Hur kul är inte det? Jag bloggar om en massa som har med snowboardåkning men kommer även skriva om min uppväxt, en uppväxt som ingen förtjänar! Kika in.

  SvaraRadera
 14. Wao...Otroligt vackra foto <3
  Här har vi äntligen snö!

  SvaraRadera
 15. Härligt att komma iväg på prommis, här är et full fräs på vintern minsann =D

  SvaraRadera
 16. Ser jättefint ut trots att vädret är lite grått. :)

  SvaraRadera
 17. Är det RunKeeper du har? Tyckte inte jag kände igen färgerna riktigt. Heja på med promenerandet!

  SvaraRadera