söndag 12 januari 2014

Vårskor


Man har lovat att det ska komma snö nu i dagarna, men jag kan ändå inte låt bli att tänka på den kommande våren. Till våren skulle jag gärna vilja ha ny sneakers. Jag har hittat ett par Vans, som också säljs i min storlek (35). Nu är frågan vilken av dessa som är mest användbar och som passar till det mesta. Jag funderar på nr 3, eftersom mönstret passar både till svart och till jeans. Dock är det inte lika fint till ljusrosa. Eller?

Vilken tycker du är snyggast?

25 kommentarer:

 1. Jag gillar de röda bäst! :)

  SvaraRadera
 2. nummer 2 :)

  Ja, det blir lätt man glömmer bort och skriva om jobbet, vi har ju så sträng sekretess i förskolan, så det är inte så mkt man kan skriva om det :) Ja vi får se om jag jobbar som specialpedagog igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ju sekretess inom skolan också. Men man kan ju skriva om allmänna saker om arbetsdagen, såsom att man t.ex. har haft påskpyssel eller varit i badhuset.

   Radera
 3. Ja absolut kan man göra det.... :)

  SvaraRadera
 4. 3&4 tycker jag om:0) fastjag har ju inte storlk 35:0))
  Här har det kommit lite snö med!
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 5. Oh, så klart måste vi "se våren" även om det dröjer en stund=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att kunna ta ut våren i förskott!

   Radera
 6. Jag skulle valt nr 3, dööödligt snygga :) Kram

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas på att företaget betalar mina nya promenadskor tack vare friskvårdsbidraget :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror dessvärre inte att man kan lägga friskvårdsbidraget på promenadskor.

   Radera
 8. Nr 3 tänkte jag direkt/spontant! Så kör på dem :-D

  SvaraRadera
 9. tack så mycket och ja visst är den fin. Ohh gillade nr 4 så snygga

  SvaraRadera
 10. Nr 3!! ps:läs gärna min blogg, tack! Lolloandersson.blogg.se

  SvaraRadera
 11. här hade vi lång sovmorgon idag så vi lär inte se ljuset mycket idag. Beror ju lite på vilka kläder man har. lite svag för de understa.

  SvaraRadera
 12. jag gillade mest nummer 3 ! :)

  SvaraRadera
 13. Så snygga, nr 3 hade jag valt :)

  SvaraRadera