lördag 11 januari 2014

Inspirationsbilder


Jag får hoppas på det!
Idag blev det ju både långpromenad och gym. Så skönt det var!! Under långpromenaden kom det inte en enda droppe regn, vilket var en fördel. Det var ju så mycket skönare att promenera då. 

Jag har bara mig själv att skylla
Jag måste försöka klämma in träningen oftare än vad jag gör i dagsläget, men det är svårt ibland. Ljusare tider har vi tillmötes. Utomhusträning blir mer lockande. Ljusare dagar kommer göra oss piggare. 

Så gott det är med frukt!

Sanna ord!

Det är sant. Det räcker inte att önska sig smalare och starkare, man måste arbeta för det också.

Kloka ord!

Det finns inga genvägar. Man måste jobba hårt om man vill uppnå stora eller snabbare resultat. Jag vill gå ner i vikt och jag vill bättre kondition, få en plattare mage, stark rygg och fastare rumpa och lår jämfört med vad jag har idag. Att bli någon atlet är inget mål jag har.

Det kan man ju undra...

Alltför ofta har man ursäkter varför ens träning inte har blivit av. Utöver träning behöver man ju vila också. Jag väljer oftare bort träningen om tiden inte finns. Det är sällan jag prioriterar bort vilan. Fast man kan ju göra någon annan variant, när tid för gymträning saknas. Hunden måste ju ut. Det får bli lättare joggingrundor eller powerwalks då. 

Jag älskar inspirationsbilder!

14 kommentarer:

 1. Bra inspirationsbilder :)

  kan tyvärr inte skicka några då de är slut, gjorde dem i december, bara inte hunnit med inlägget förrän nu

  SvaraRadera
 2. Tack för din önskning, vi får se vad som dyker upp sen :)

  SvaraRadera
 3. Min ursäkt är alltid "Jag orkar inte". Men det är för att det är sant.

  SvaraRadera
 4. Hur kommer det sig att du älskar inspirationsbilder?=)

  SvaraRadera
 5. Nu ligger svaret på din fråga upp :)

  SvaraRadera
 6. Sant! Inga ursäkter är bästa sättet att komma i form ;)

  SvaraRadera
 7. Så sant som det var sagt ! Vill man komma någon vart för man minsann kämpa för det !
  Inget kommer gratis, men det behöver ju inte innebära att man kan ha ROLIGT på vägen :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Sv: Tack .. Vi är supernöjda! :)

  SvaraRadera
 9. Va gärna med i min giveaway på bloggen, man kan vinna ett babylips läppbalsam! kram.

  http://stinasegna.se/2014/january/giveaway.html

  SvaraRadera
 10. Underbara inspirationsbilder! Sådant behövs när det stundtals kan kännas lite motigt att ta sig iväg till träningen. Heja dig!

  SvaraRadera