lördag 11 januari 2014

LångpromenadVaknade tidigt, somnade om. Vaknade då så sent som 9.30. Panik! Jag behövde väl sömnen, helt enkelt. Steg upp utvilade och klädde mig för en långpromenad med hunden.  Vi mötte en hund, som Yambo tidigare har lekt med. De fick springa lösa vid sjön och hade hur roligt som helst. Yambo blev både törstig och varm efter leken, så han gick ner i vattnet och svalkade sig. Jag avstod. Det ser så härligt ut, när hundar leker och har kul med varandra. Nu är Yambo trött, kan jag lova. Om några månader fyller han 9 år. Vart har tiden tagit vägen?


Jag är nöjd med tiden. Jag har inte så långa ben, så jag kan inte ta så långa steg, men jag försökte gå så raskt jag bara kunde. Jag borde gå denna sträcka ännu oftare och försöka förbättra resultatet. Nu blir det en smoothie och en Celsius innan jag sticker till gymmet. Härligt med en rörelserik lördag!

19 kommentarer:

 1. Tack desamma, har oxså varit ute en sväng nu

  SvaraRadera
 2. Visst är han. Älskar att dokumentera våra katter så hoppas jag kommer bli bättre med det detta år :)
  Vad duktig du är.

  SvaraRadera
 3. Nio år, vad är det i hundår nu igen? =)

  Jag tar vara på lördagen, bara är.
  Blir mys hemma, jobbar hela dagen imorn :)

  SvaraRadera
 4. Härligt med en promenad :)

  javisst var den bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen skönt med promenader!!!

   Radera
 5. Härligt med långpromenad! Jag är så inne på powerwalks nu ;-)
  Ha en fin lördag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas på att ta en powerwalks även i morgon.

   Radera
 6. sv: Ja det är de verkligen!
  Visst är dom de :)

  SvaraRadera
 7. Härligt! Jag längtar så efter träning och promenader.

  SvaraRadera
 8. Då var det inte bara jag som sov länge igår. Gjorde samma sak, somnade om och vaknade i chock när jag fick se klockan.
  Hundarna hade då redan fått sin promenad av husse. Jag går med dem alla andra dagar så jag lägger det dåliga samvetet under kudden.
  /P

  SvaraRadera
 9. ja promenader är bra för kroppen

  SvaraRadera