lördag 4 januari 2014

Min dag i korthetSammanfattning av min dag:
 • Rask promenad med hunden. I regn, naturligtvis.
 • Lunch på stan med f d kollegor. Kul att ses igen!
 • Det slutar regna.
 • Fortsättning på stan med make och vänner.
 • Trädgårdsföreningen
 • God mat igen. 
 • Mys hemma.
 • En fantastisk dag!

31 kommentarer:

 1. lät verkligen som en bra dag :)

  SvaraRadera
 2. Tack är riktigt nöjd med min jacka

  SvaraRadera
 3. sv: jaa, men nu blir det inget mer med sådant :)

  SvaraRadera
 4. Jobbat hela dagen.
  Har du haft det bra d? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår du väl av inlägget att jag har haft?

   Radera
 5. ja de lät ju som om du haft en kanonbra dag :)

  SvaraRadera
 6. Har du provat att sluta från colan nångång?
  Ser ut som du haft en jättebra dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har aldrig försökt att sluta dricka cola light någon gång, men ett tag minskade jag ganska rejält på drickandet av denna fantatsiska dryck. Det var då jag var väldigt aktiv med min träning och nästan aldrig åt godis. Då minskade också suget av colan. Men det var aldrig ett aktivt val.

   Radera
 7. Svar; Aha okej men du vill kanske inte heller sluta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chokladen känns som en större last. Det är viktigare att jag slutar äta det. Jag strävar inte efter att sluta med colan, men det är ju bra att jag minskar på att dricka det. Måste börja dricka mer vatten.

   Radera
 8. Har redan hunnit med en diss och året är bara inne på dag4

  SvaraRadera
 9. Svar; Kanske bättre att börja med choklade så kommer kanske colan av sig själv. När jag drack cola så drack jag aldrig vatten och nu är det enda jag dricker nästan, är gott när man väl slutat med läsken :)

  SvaraRadera
 10. Jo det ser jag ;)
  Men jag är rätt trött i skallen ikväll. Men det är ju förståeligt :)

  SvaraRadera
 11. Jag hoppas ingen röstar på SD :)

  SvaraRadera
 12. ja den är amazing! och hoppas allt är bra

  SvaraRadera
 13. Japp, killen jag träffade visade sig redan ha en flickvän, mötte dem på rusta i förr går.

  SvaraRadera
 14. sv: ooja, lite ångestladdat dock då det känns som att en tugga gjorde mig stor som en sumobrottare, men det får man väl tänka på en annan dag. Jag är en knäppis med sådana hjärnspöken :P

  SvaraRadera
 15. Åh vilken perfekt dag!
  Är det corazon som ni åt på där på näst sista bilden? De har så himla god pizza tkr jag ;P hihi. Min sambo jobbade där förut så vi brukade jämt vara där förra sommaren och under vintern 2011-2012 :)

  SvaraRadera
 16. Härligt med en fantastisk dag :)
  Kram!

  SvaraRadera
 17. Härligt att känna att man haft en fantastisk dag :D

  SvaraRadera
 18. Bortsett från regnet lät det väldigt trevligt :)

  SvaraRadera
 19. låter som en jättebradag!

  SvaraRadera
 20. Fullt upp ingen rast ingen vila

  SvaraRadera
 21. Låter som en riktigt bra dag!

  SvaraRadera