söndag 5 januari 2014

Känner igen mig i Zelda


Gör som Zelda
Jag älskar verkligen alla Zelda-serier, som man kan läsa på Aftonbladets hemsida. Inte kan man bli för vuxen att läsa serier? Zelda är min absoluta favorit just nu. 

Här blir det en ganska lugn söndag. Det är så skönt med nästan helt planlösa dagar och man inte har någon tid att passa. Dock ska jag strax ska jag iväg till gymmet. För några dagar sedan hittade denna serie med Zelda och jag kände igen mig själv där faktiskt. Jag gillar att använda skivstänger eller vikter på gymmet. Men är det många grabbar i den hörnan, så väljer jag oftast att inte ställa mig där. Då känner jag mig så fånig. Oftast är de lättare vikterna lediga, men jag känner ändå inte att jag platsar in där. Idag hoppas jag att de stora, starka och pumpande killarna är på motionsspåret istället, så jag kan träna i hörnet med vikterna för mig själv. 

19 kommentarer:

 1. Zelda är en ny bekantskap för mig! Man blir aldrig för gammal för att läsa det man gillar! :)

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig där också. Man blir ofta lite liten i jämförelse med den typen av killar. Hoppas du kan köra det du vill ändå. ;)

  SV:Ja jag hoppas jag kommer iväg. :D

  SvaraRadera
 3. Zelda är så bra!! Man kan aldrig bli för gammal för det! :D

  Sv: Tack så jättemycket ^^
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man kan inte bli för gammal för Zelda!

   Radera
 4. Grym serie :) Hoppas att du får en bra dag!

  Sv: Tack så jätte mycket :) Du har också en väldigt trevlig blogg!

  SvaraRadera
 5. Hej! Gå in på min blogg och var med och tävla om att bli dagens blogg och få en chans att vinna en länk till din blogg. Glöm inte läsa hur du får bättre chanser till att vinna i inlägget. Kram
  http://www.nattstad.se/karolineekholm/dagens-blogg-tavling-11682671

  SvaraRadera
 6. zelda har jag nog int eläst :)

  SvaraRadera
 7. Svar: Varför skulle man inte duga bara för att man får en sexleksak i gåva?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju upplevas så. Jag skulle inte bli glad om jag fick det.

   Radera
 8. Svar: Men det finns ju så mycket olika leksaker - inte bara dildos. Dessutom skall väl tjejen få ha skönt när inte killen är med - eller tillsammans med killen - piffa upp sexet =) Underbart!

  Ja, jag har fått en hel del - innan jag öppnade shoppen, via FB men inte än .. hoppas på mer =)

  SvaraRadera
 9. Jag läser också Zelda, så himla sköna serier :) Jag kände lite likadant när jag tränade på Fitness 24 Seven, det var skönt att bara få slippa alla dessa muskelberg vars armar ser ut som de ska spricka medan jag lyfter 2kg per arm ;P haha

  SvaraRadera
 10. Haha! Ja, så är det verkligen på många gym! :D

  SvaraRadera
 11. Haha jag är likadan, vill inte ställa mig som ensam tjej bland massa stora killar och lyfta sånt som dom skulle kunna ta med lillfingret ;P

  SvaraRadera