onsdag 22 januari 2014

Nej till VVS!Något som har spridit sig den senaste tiden är VVS (Vertical Video Syndrome). En del håller sin utrustning fel, när de filmar. Dvs vertikalt! Resultatet blir så fult! Tänk på att filma horisontellt även med din mobiltelefon. Säg nej till VVS!

13 kommentarer:

 1. Ha ha, bra upplysning där. Tack!

  SvaraRadera
 2. Haha det där är ju så sant. :D
  Tusen tack för din kommentar! ^^

  SvaraRadera
 3. Haha tyckte det var en charmig video, jag tror att jag gör likadant utan att ha funderat över det tidigare =)

  SvaraRadera
 4. visst var det, tack.
  allt bra med dig då?
  kram

  SvaraRadera
 5. Sv; Visst är det fint! :D

  SvaraRadera
 6. japp idag känner ja mig duktig haha

  SvaraRadera
 7. Svar: För att jobbet tyvärr inte ligger närmre. Han sökte och fick detta så bara gilla läget att han måste pendla. Vill man jobba med något speciell får man nog anpassa sig. Han har alltid velat bli slöjdlärare och nu pluggar han till det och fick därför jobbet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då förstår jag! Jag visste inte att han inte längre jobbade som förskollärare.

   Radera
 8. För att jag är stolt över mig själv, över vem jag är, har varit, är och kommer att bli =)
  Är inte du stolt över dig själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att jag är! Men det lät som att det var något särskilt som hade hänt igår.

   Radera