onsdag 22 januari 2014

Trist med endast inspiration!


Snart att det blir mer än endast inspirationsbilder

Så retligt!! Det började med halsont i helgen. Det halsonda utvecklade sig till förkylning. Inget allvarligt, men man kan ju ändå känna sig lite seg på grund av den.  Hur som, jag vill inget hellre än att träna. Jag vill springa på löpbandet, ro på roddmaskinen, cykla och träna styrka. Men som det är just nu, får jag nöja mig med att endast inspireras via bilder. 

20 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag hoppas att det snabbt går över!!!

   Radera
 2. Ja, det var en härlig upplevelse och ha varit med om :)

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt! Jag hoppas att du är i form snart igen!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det snart är över. Krya på dej!
  /P

  SvaraRadera
 5. Bra inspo!
  Krya på dig, så jobbigt att ha ont i halsen.. har också det just nu :/
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Med gårdagen menar jag det som varit överhuvudtaget, sedan dagen jag föddes ;)
  Försökte vara lite poetisk.

  SvaraRadera
 7. Svar: Jag tror att han kommer trivas och må mycket bättre här även om det är längre att åka. Han slutade förskolejobbet i julas och började detta den 13e.. Pga konstiga omständigheter så var han tvungen att sluta så jag är så glad för hans skull att han fick ett nytt så fort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju tur att han snabbt fick jobb!

   Radera
 8. Hoppas att du blir frisk snabbt!!

  SvaraRadera
 9. Ja det skall bli kul och testa det nya objektivet :)

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du blir frisk snart och kan börja träna :)

  SvaraRadera
 11. Tänk att klara av den där övningen på pilatesbollen. Krya på dig.

  SvaraRadera
 12. Men fy vad tråkigt! Är du sjuk igen? :( Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är trist. Jag brukar oftast bli förkyld två gånger av året. En gång i början av året och en gång i slutet.

   Radera