fredag 3 januari 2014

Nyårslista

Jag hittade denna roliga lista hos Johanna. Kopiera och sätt in ord som passar in på dig. LYCKA TILL!

Hej! Jag heter _________ och jag tänkte berätta lite om mitt år 2013. Min favoritfärg är _____, 2013 köpte jag faktiskt en ______ som var just i den färgen. Mina bästa vänner tyckte det var ett _____ köp. Jag åt mycket gott 2013, men en sak var riktigt äcklig, nämligen ______. Den smakade som _______. Under 2013 har jag bara spytt ___ gånger. Jag älskar att blogga, och mitt favoritinlägg från detta år är ___________. Jag har lärt mig _____ nya språk och klivit på _____ antal sniglar. Jag fyller år den _______ och ägnade 2013 denna dagen åt att ____________. Det var _________. Min favoritkväll i somras var när jag ________.  Om jag skulle fått en tam tiger under 2013 hade jag döpt honom till ______. Jag hoppas att 2014 kommer bli ett _____ år, och att det inte kommer innehålla lika mycket _____ som 2013. Under 2013 blev jag __ cm längre och _____% smartare. Jag bytte hårfärg ____ gånger och rånade __ banker. Mina förväningar inför 2014 kan sammanfattas med tre ord, nämligen ______, ______ och ________. TACK O HEJ!

Hej! Jag heter Karin och jag tänkte berätta lite om mitt år 2013. Min favoritfärg är blå, 2013 köpte jag faktiskt en tröja som var just i den färgen. Mina bästa vänner tyckte det var ett braköp. Jag åt mycket gott 2013, men en sak var riktigt äcklig, nämligen grönsaksburgare.  Den smakade som blääääh! Under 2013 har jag bara spytt 0 gånger. Jag älskar att blogga, och mitt favoritinlägg från detta år är nämligen det här. Jag har lärt mig inga nya språk och klivit på 3 antal sniglar. Jag fyller år den 28 juni och ägnade 2013 denna dagen åt att vara på stan. Det var trevligt. Min favoritkväll i somras var när jag firade midsommar tillsammans med goda vänner  Om jag skulle fått en tam tiger under 2013 hade jag döpt honom till Tiger.  Jag hoppas att 2014 kommer bli ett sagolikt år, och att det inte kommer innehålla lika mycket regn under vintern som 2013. Under 2013 blev jag 0 cm längre och 25% smartare. Jag bytte hårfärg 0 gånger och rånade inga banker. Mina förväningar inför 2014 kan sammanfattas med tre ord, nämligen glädje, kärlek och visdom. TACK O HEJ!

7 kommentarer:

 1. haha jag tänkte vad har jag nu gjort för lista, men jag var oskyldig denna gången!

  Ja han är verkligen ett svin :( gjorde en glad gubbe, men det passa inte in alls.

  SvaraRadera
 2. Vilken kul lista :)

  Tack för din kommentar! Ja, jag tycker det är kanon! Varje dag så har man NÅGOT att blogga om - perfekt :) Häng på du också!

  SvaraRadera
 3. inget för mig vist kan det va kul o blicka bakåt men för mig är det framåt som gäler

  SvaraRadera
 4. Gillar den och snor den;) Härlig helg önskar jag dej!!

  SvaraRadera