lördag 27 juli 2013

Låta bli chokladenJag erkänner, choklad har länge varit min stora last. Marabous chokladkakor är ju grymt goda och svåra att stå emot. Nu har jag under två veckors tid, låtit bli att lägga i någon i kundkorgen. Det ska jag fortsätta med. Jag ska bara passera godishyllorna. Håll tummarna för mig att jag inte får ett återfall.

37 kommentarer:

 1. SV: Åh tack så himla mycket! :D
  Är det bra med dig? :)

  SvaraRadera
 2. ja de va skönt med en kort arbetsdag. o inatt åker jag. ska bli så skönt att få va ledig lite

  SvaraRadera
 3. Åh, det är inte lätt... Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Jag beundrar verkligen dig...önskar att jag också kunnat låta bli chokladen. Min favorit är dock den mörkare varianten. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag klarar det ett tag. Jag hoppas inte mitt enorma chokladsug kommer tillbaks.

   Radera
 5. Bra jobbat! För mig är det allt eller inget som gäller, kör sockerfria perioder då jag mår mycket bättre men det är så lätt att trilla dit igen. Kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är det bäst att låta bli helt, eftersom jag inte bara kan ta EN chokladruta.

   Radera
 6. Perfekt, heja heja heja dig :D Min last är öl.

  SvaraRadera
 7. Heja dig =)
  Hoppas det går.
  Jag skulle inte kunna.. :)
  Men jag äter bara godis fredag och lördag.

  SvaraRadera
 8. Håller tummarna:)
  /Annmi

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna! :) För oss är det framför allt ost av alla varianter som vi har svårt att stå emot, och så vin då... Sötsaker är jag inte så förtjust i, förutom möjligtvis glass, det blir lätt lite för många på sommaren... ;) Jag tror att det är bra att tillåta sig saker ibland, men så måste det ju finnas en "vardag" också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag har nått mitt mål, får jag "synda" på lördagar.

   Radera
 10. Jag håller tummarna och tror på dig Karin :D Min last är Coca Cola, och den har jag sjuukt svårt att hålla mig ifrån :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är svag för cola light. Jag har minskat på drycken, men jag kan inte sluta helt med den.

   Radera
 11. sv: Tack ska du ha :) Jag älskar dem.

  SvaraRadera
 12. Bra där! Håller tummarna!!

  SvaraRadera
 13. Håller tummar och tår... dom är ju fint placerade vid kassor och annat för att vi inte ska lyckas... ;)

  SvaraRadera
 14. Åh såå gott men duktigt av dig! :)

  SvaraRadera
 15. Åh vad duktig du är! Jag ska försöka minska betydligt på chokladen för det är min stora last också. Jag kommer aldrig kunna sluta helt för om jag ger mig själv förbud så blirr jag bara ännu mer sugen men om jag intalar mig själv att jag inte är sugen så är det mycket lättare!

  Sv: Ja det var det verkligen också! Ja de senaste dagarna har jag typ levt på smoothies i olika former! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag har nått mitt mål, så får jag hålla mig till lördagsgodis, precis som barn.

   Radera
 16. Jag älskar Marabou men tyvärr gör min laktosintolerans att jag inte kan njuta av detta längre..eller jo njuta kan jag men följder blir allt annat än härliga. Inget slår Marabou. Två veckor kommer du att klara galant! Sen när de passerat kan du försöka lägga på en vecka till..bara för att du kan!

  SV: Havrefrallorna är supergoda och rekommenderas varmt! Så enkla att göra.

  /lår-FETT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste hålla tillbaka på mina laster. Mitt sockersug har faktiskt minskat, när jag har har låtit bli choklad, chips och smågodis under två veckor. Jag kämpar vidare!

   Radera
  2. Vet inte om du redan läst inlägget men det förklarar ganska väl varför jag skippar dem i framtiden.

   http://larfett.shapemeup.se/2013/07/23/bye-bye-fitnessguru/

   Jag hejar på dig och din kamp mot suget!

   /lår-FETT!

   Radera
 17. Det kommer gå bra :) Jag åt choklad var och varannan dag förut, nu mår jag nästan illa bara av att tänka på choklad. Är glad att jag slutat med den.

  SvaraRadera
 18. Åh marabou choklad slår verkligen allt!
  Finns inget bättre än de :)

  SvaraRadera
 19. Åh vad duktigt gjort! Heja dig! Du kan klara det om du bara vill :D
  Sv: Ah men gud, alla de unga killarna som inte vet hur de skall göra..! Men för ett tag sedan såg jag ett gäng muskulösa vuxna män stå och heja på varandra när de skulle maxa i marklyft och en av dem hade så sjukt dålig teknik, hela ryggen var krum, och ändå sade ingen av de andra männen något. Upp kom stången och killen var grymt nöjd och alla skrek av glädje, men duh, han har ju faktiskt inte ens gjort på rätt sätt, är det verkligen ens att klara det då?

  SvaraRadera
 20. Det är inspirerande att läsa om andra som har tips/idéer osv. om att leva sunt. Jag inspireras mer än gärna!!! =)
  För en sisådär 20 år sedan hade jag världens karaktär och tyckte då att det var "lätt som en plätt" att avstå och självklart gav det resultat.
  Tyvärr minns jag inte vart jag lagt den där inspirationen. ;)
  Det kanske är DU som har fått den? ;)

  SvaraRadera