fredag 17 januari 2014

Oljud

När jag kommer hem från jobbet, brukar jag alltid rasta hunden. Så skönt det är att komma ut. Jag kan tycka att även en regnig promenad kan kännas uppfriskande.  När jag sedan kommer in igen, sätter jag varken på TV:n, radion eller någon musikspelare. Jag älskar TYSTNADEN! När min man kommer hem kanske 2-3 timmar senare, sätts TV:n på. Det är ok, men att se ett sådant fruktansvärt program som Tre dygn med nanny hatar jag! Ungarna skriker, är otrevliga och bryr sig inte om sina föräldrar. Visst är det bra att föräldrarna får hjälp med att lösa problemet, men jag gillar inte att höra skriket från barnen. Igår fick jag be min man att byta kanal.

När du kommer hem från jobbet, måste du ha ljud på?

12 kommentarer:

 1. Nej, jag är precis som dig. Jag älskar tystnaden. Och att få gå en promenad med vovven efter jobbet känns bara bra när man suttit inne hela dagen.
  Önskar dig en trevlig fredag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hundpromenader är den bästa medicinen!

   Radera
 2. Jag är mammaledig och tar då gärna emot all tystnad jag bara får när tillfället ges :D Hihi
  Men jag älskar dock "Tre dygn med nanny" ;)

  SvaraRadera
 3. Nä...Älskar tystnaden!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu har jag dragit vinnarna i Veckas Blogg - tävlingen genom random.org.
  Kika in och se om det blev du.. ;)
  Om inte - så finns ny chans till nästa vecka uppe så bara å anmäla sig igen :)

  SvaraRadera
 5. Veckans blogg är avgjord! Gå in på bloggen för att se om du är en av vinnarna! Om inte så har du en till chans i den nya omgången! :)

  SvaraRadera
 6. Är jag själv slår jag på radion. Är vi hela famljen är det mesta av - förutom ljud från dator och surfplattor.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar tystnad, men när jag kommer hem från jobbet brukar jag se ett avsnitt Vänner, så jag har oftast ljud ändå :)

  SvaraRadera
 8. Fick du be mannen byta kanal? ;)
  Kunde du inte bara snappat dosan och zappat vidare? :)

  SvaraRadera
 9. Jag skulle aldrig komma på tanken att titta på ett så gapigt program. Jag gillar också tystnad.

  SvaraRadera