torsdag 9 januari 2014

Regn hos mig

Bilder tagna från weheartit.

Regn och åter regn. Så trist! Jag föredrar lite kyla framför detta eviga regnande. Det ska visst bli kyligare i nästa vecka. Man får ju hoppas att kylan inte kommer att medföra någon halka, men troligtvis blir det så. När jag kom hem idag från jobbet, var jag ute med Yambo en timma. Jag var dränkt som en katt, när jag kom hem. Burr!! Så skönt det var att komma in i värmen, men man sitter och småhuttrar lite grand. 

9 kommentarer:

 1. Här har det öst ner till och från ikväll :(

  Bild på griffeltavlan kommer upp i helgen :)

  SvaraRadera
 2. Ja det regnar inte lite för tillfället. Jag har dock inte så mycket emot regn. haha. Uppvuxen i Göteborg och har lärt mig hur det är. ;) Sen hatar jag vinter och kyla så har det heller så här tills våren dyker upp. Men det fattar jag också inte kommer hända. Vintern har ju inte ens börjat än. Hyva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också van med regn, då jag bor utanför Göteborg. Jag gillar några minusgrader. Hellre kyla än regn.

   Radera
 3. Jo det här vädret är lite seg deg faktistk. Men kanske kommer snön i helgen, hoppas :D

  SvaraRadera
 4. Här har det regnat fram och tillbaka, men nu yr snööön utanför :)))

  SvaraRadera
 5. här har det snöat lite men även regnat :)

  SvaraRadera
 6. sv: Ja, maktlösheten är hemskt jobbigt :/

  SvaraRadera