torsdag 9 januari 2014

Till våren kanske


Man borde. Någon gång. Måste pröva mer. Jag kan inte ge upp. Jag har nämnt det tidigare att jag har försökt att börja jogga, men tyvärr har inte försöken varit särskilt regelbundna, så någon direkt utveckling har inte sket. Det var inte så länge sedan jag försökte. När jag tänker innan att jag inte MÅSTE springa hela rundan, känns det enklare att komma iväg. Att varva 

20 kommentarer:

 1. Man borde ja, men tyvärr kommer man aldrig in i det där flowet som alla pratar om.

  SvaraRadera
 2. ja jag behöver väl knappast säga att jag älskar det.. *fniss*

  SvaraRadera
 3. Ja hade precis kommit igång med springandet lite granna innan nyår... sen ramlade jag och gjorde illa knät haha så får se när jag kan/orkar börja igen ;)
  Fin blogg

  SvaraRadera
 4. Jag har nu "joggat" (varvat) i ett år... perioder... tycker det är fantastiskt skönt när det är gjort men drar mej fortfarande innan... utveckling... nja...

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig tyckt att det är roligt att jogga, föredrar crosstrainer, PW eller cykel. Men förhoppningsvis, om man kommer igång med träningen, så kanske man börjar tycka om det :)

  SvaraRadera
 6. den första punkten är fel jag blir bara ledsen av att springa eftersom jag inte klarar av det :)

  SvaraRadera
 7. Bläää, hatar att springa. Huvva. Kommer nog aldrig gilla, men jag kan alltid försöka någon gång :) Om det är så bra!

  sv: Men tack :-*

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Du var med i tävlingen som LorissaLoveBomb.se hade i samarbete med mig och min lilla webbutik!
  Jag förlänger mitt lilla erbjudande veckan ut. Om du vill ha din favorittavla så får du den för 40:- istället, (eller en personlig tavla för 50:-) om du anger LorissaLoveBomb i ämnes raden och mailar till rodeback@gmail.com

  Kram på dig!
  //www.mizcasdesign.tictail.com

  SvaraRadera
 9. Ett tips, börja med intervaller när du skall börja jogga, så blir det lättare.

  SvaraRadera
 10. Tackar, gillar när de e rent o snyggt

  SvaraRadera
 11. Önskar verkligen att jag hade motivation till att springa.. men jag tycker verkligen inte det är kul - förmodligen för jag har så dålig kondition men ändå.
  Hoppas du kommer igång!

  SvaraRadera
 12. även om man inte vill ut och springa, så är det otroligt avkopplande att ut och gå promenader och lyssna på musik =)

  SvaraRadera
 13. Jag ska med börja jogga till våren. Har ett program för nybörjare som jag ska köra då! Efter åtta veckor ska jag tydligen kunna springa 5 km. Det kommer bli spännande för både Hamlet och mig att köra på det så att vi kommer i bättre form.Speciellt jag då.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra med ett sådant program! Hur ser joggingprogrammet ut?

   Radera
 14. Jag började jogga för två år sedan, oftast tycker jag att det är jättejobbigt att gå ut och jogga men när jag väl har gjort det så känns det alltid så skönt! Känslan efteråt är definitivt värt det haha :)

  SvaraRadera