söndag 9 februari 2014

Det var bättre förrNä, jag är väl inte direkt förtjust i Sean Banan, men under gårdagens delfinal var väl numret med Sean Banan och Herreys den största behållningen.  Numera är inte melodifestivalen något att se, kan jag tycka. Det är inte som förr. För att dagens delfinaler ska bli något att titta på, så måste de förgyllas med gamla goá succéer från förr. Diggiloo Diggiley funkar bevisligen än att lyssna på. 

28 kommentarer:

 1. Gillar inte heller honom men detta var roligt :) Nej det här med alla deltävlingar är lite b, de får göra om systemet och göra lite mer kvalite av det hela.

  Tack så mycket. Kommer fler chanser med kommentar 100 :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det, längtar så efter sommaren när jag tittar på den.

  SvaraRadera
 3. Jag tittar inte ens på mello. Kanske att jag ser finalen, men i övrigt nej.

  SvaraRadera
 4. Svar: Varför hoppas du han säljer huset då?
  Det hoppas inte jag. Nu när jag gjort att han får behålla det (men mer än gärna sett till att fått det sålt) hoppas jag han stannar kvar. För om han säljer om nåt år eller så, och säljer det för mkt så får ju bara han vinsten. Jag har ju också lagt pengar i det huset och nu har jag vart snäll emot honom (igen) och löst så han får behålla det. Det skulle vara en rejäl käftsmäll om jag får reda på att han skall sälja.
  Men å andra sidan tror jag inte han gör det, han vill ju gärna ha det kvar och nu har han ju fixat att hans flickvän står som medlåntagare för att han skall kunna behålla det. Hon är redigt dum som går på samma sak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag missuppfattade dig nog först. Jag trodde att du ville att han skulle sälja, så du fick en del av vinsten men det var kanske innan du fixade eget lån.

   Ja, hans flickvän verkar ju inte direkt smart.

   Radera
 5. Ja Sean Banan var riktigt rolig för en gångskull :-)

  SvaraRadera
 6. Svar: Nej, vill absolut inte att han skall sälja nu, när jag inte får någonting av den ev. vinsten.
  Om han inte hade kunnat få någon som gick som medlåntagare på min plats hade jag tvingat igenom en försäljning. Men nu när han hans flickvän valde att gå in i lånet på huset så kan han dem stå där med huset resten av livet :D Husets värde är 750.000 och lånet är på över 1.1 miljon så det ser inte så ljust ut med en försäljning.

  SvaraRadera
 7. haha ja de e ju helt otroligt va man kan drömma konstigt

  SvaraRadera
 8. Skall snart ut och gå en runda, sen blir det os för hela slanten :)

  SvaraRadera
 9. Är väl inte så förtjust i den herrn, han kör ju "markoliostyle"...men igår var han faktiskt den stora behållningen som du skrev...!

  Herreys ja..jag känner mig plötsligt gammal...! :)

  Ha så fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blev verkligen påmind om sin ålder, när man såg Herreys igår.

   Radera
 10. Hahaha, jag håller med dig om att det där numret var bäst igår ;)

  Vad ska du träna idag då?

  SvaraRadera
 11. Sean Banan är en SLUSK.
  Gillar han inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar honom inte heller. Men igår var hans pausunderhållning bäst av allt.

   Radera
 12. Håller med. Det är ett fasligt ståhej kring jippot. I år är inte heller programledarna vidare värst bra tycker jag och det drar ner intrycket. Dock tycker jag att omgång två höll bättre standard rent låtmässigt. Första deltävlingen var katastrof.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, programledarna är verkligen inga vidare!

   Radera
 13. Ja hennes outfit är riktigt fin :)

  SvaraRadera
 14. Melodifestivalen är väl inte min grej...på sin höjd kan jag se eurivision:)

  SvaraRadera
 15. själv äääälskar jag ju sean banan. Han är min second boyfriend brukar jag säga ^^

  SvaraRadera
 16. hihi tack så mycket, dom är väldigt sköna!! :D

  SvaraRadera
 17. Håller med dig om melodifestivalen!
  Svar: Jodå, sån inredning skulle man gärna ta emot :)

  SvaraRadera
 18. Jag gillar mello - dom har lyckats bra med att göra famlijeunderhållning, tycker jag... spännande? Nej... Bra låtar? Tja.. det varierar. men underhållande är det.

  SvaraRadera
 19. Riktigt snyggt tycker jag faktiskt, blev glad av det nu när jag såg det. Mello hoppar vi dock, ingenting vi orkar lägga en kväll för att se på =)

  SvaraRadera