lördag 8 februari 2014

Nostalgisk musik

Med tanke på att det faktiskt är 30 år sedan gruppen Herreys slog igenom med Diggiloo Diggiley, så vill jag tänke tillbaka vilka låtar jag då älskade med dessa herrar. Jag var 10 år då. Tillsammans med Carola, blev Herreys mina nya idoler.Härligt med nostalgi! Givetvis fanns det fler låtar jag gillade, men jag kan ju inte publicera alla här. 

12 kommentarer:

 1. sv: Tack :D Egentligen är det whiskyglas, men de kan agera skål också, tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. haha ja det kunde varit värre saker jag lovat göra :)
  nostalgi är aldrig fel

  SvaraRadera
 3. Jag gillade Herreys. Kan nästan alla texter utantill fortfarande. Jag gillade verkligen måna låtar...

  SvaraRadera
 4. Japp de e alltid bra att ha en namnskylt :)

  SvaraRadera
 5. o folk kommer fortfarande ihåg de så bra! :D

  SvaraRadera
 6. Oj vilken nostalgitripp jag fick när jag såg detta! En kompis och jag älskade denna skiva och mimade till den varje dag! :) Underbar musik även i fall jag saknar några av de riktigt stora favoriterna! Fast den största var nog ändå Ingenting som hindrar mig! :)

  SvaraRadera