måndag 10 mars 2014

Bästa stunderna


OutsideMina bästa stunder spenderas i skogen och helst tillsammans med min man och hund. Att andas in frisk skogsluft är helt fantastiskt! Att grilla i skogen är heller inte fel. Tänk så gott en grillad korv smakar ute!  Skogen är en härlig plats, men även stranden. Fast här är det härligast att vara på sommaren. Däremot funkar det att spatsera i skogen och i klipporna året om. Att vara uppslukad i en bok, är heller inte så dumt. Lässtunderna är en av de bästa stunderna! När uteserveringarna öppnar på Avenyn, är det härligt att slå sig ned där och dricka ett glas rosé, titta på folk och bara njuta av solen. 

Vilka är de bästa stunderna för dig?

15 kommentarer:

 1. Varenda minut hemma är de bästa stunderna för mig! Åker inte hem så ofta, bara några gånger om året, så det känns alltid lika fantastiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vara hemma är också härligt. Konstigt att jag missade det exemplet.

   Radera
 2. De bästa stunderna är med familjen. Älskar också att vara vid havet, höra vågorna klucka mot stranden. Men det kan också vara mysigt att vara inne, sitta vid en brasa och bara vara. Men visst är sommaren en härlig tid. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vara med familjen är underbart. Familjemedlemmarna betyder mycket.

   Radera
 3. Underbart ...
  Mina bästa stunder är bla när jag tillsammans med min älskade Micke är nere i hamnen,vid strandkanten med picknick eller på en vacker golfbana :)

  SvaraRadera
 4. Härligt att få vandra i skogen och grilla utomhus. Ha en fortsatt måndag,kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det mysigt i skogen där lugnet finns. Man rensar själen liksom.
  Jag tycker om att greja i min trädgård och då är jag som lyckligast.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om man hade en egen trädgård.

   Radera
 6. Japp nu e han såå fin så :)

  SvaraRadera
 7. Middagarna.. helst helgmiddagarna då. Men även vardagmiddagarna är underbara. Som ikväll. Jag avskyr när det är saker som ska göras efter middagen - så man måste stressa. A

  Annars älskar jag lördagfrukostarna också. Och långpromenader med maken. Och badstranden med ungen. Och så kaffe på altanen.

  Och självklart alla mina joggingturer. :-)

  SvaraRadera
 8. Skogen är verkligen helt ljuvlig så här års. Nu börjar jag komma ihåg varför jag flyttade ut i skogen. Under vintern börjar jag varje år undra hur jag kunde komma på något så tokigt. Men dagar som dessa när jag sitter på farstutrappen och dricker mitt kaffe och lyssnar på skogens alla ljud då finns det inte någon annanstans att vara. Kramar Liza

  SvaraRadera
 9. Mina bästa stunder är varje helg under säsongen här på Cypern. Ligga på stranden, sola, läsa en bra bok, bada, snorkla och simma hela dagarna och sedan äta en god middag vid havet varje kväll, helst nyfångade och grillade skaldjur. =)

  SvaraRadera