söndag 9 mars 2014

Fantastiskt vårväder!


Joggingskorna på

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Ett fantastiskt vårväder! Jag inledde dagen med att varva promenad med lite lätt joggning tillsammans med hunden. Vårsolen blir man glad av och man vill inget hellre än att vistas ute. 

I tvätthallen

Bilen har varit smutsig ett tag och fick sig en omgång idag i tvätthallen. Jag är tveksam om den blev så ren som jag hade hoppats på. Handtvätt är nog allt det bästa i alla fall. 

God mat min man lagade till
Det har varit en lugn söndag.  Tvättstuga och lite plock. Söndagar går åt till att ladda inför den kommande arbetsveckan.  Hoppas vi får njuta av lika skönt väder i morgon också. 

12 kommentarer:

 1. åhh vad härligt! vädret var verkligen FANTASTISKT idag!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du haft en super bra helg och att din vecka kommer bli kanon! :)
  Har även en veckans blogg igång just nu, var jätte gärna med om du vill!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi har inte varit ute idag. Jo "Gubben" var hos Hemköp, men jag har varit inne, städat lite, diskat och virkat på mina sjalar. Den ena är färdig nu och den andra har bara kanten kvar. De ska bli födelsedagspresenter. Dels till min dotter och dels till hans äldsta dotter, som snart fyller 60.

  Sv: Jag har aldrig hört talas om vovvens ras. Får väl googla på namnet.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 4. Ja, solen gör verkligen mycket för välbefinnandet!

  SvaraRadera
 5. Ja jösses så joggingsugen man blir när det är fina dagar.. på onsdag kör jag igång igen efter min förkylning

  SvaraRadera
 6. Vad hungrig jag blev :(
  Morgan ----> Oslo - Gay - Spermadonator

  SvaraRadera