tisdag 11 mars 2014

Fantastiska vår!!!


Bez naslova #1652

Att det har blivit ljusare ute, har väl inte undgått någon. Det känns ju underbart! Att kunna ta hundpromenaden på morgonen och på eftermiddagen medan det är ljust, känns fantastiskt! Nu längtar jag efter att kunna plocka en bukett vitsippor, som jag kan ha i en liten vas på köksbordet. Tyvärr har jag inte sett några vårtecken ännu. Jag tror säkert att de finns där, men jag har inte lyckats att se varken snödroppar, krokus eller tussilago än.

Har du sett några vårtecken?

13 kommentarer:

 1. Gruset från i vintras är ju på väg att tas omhand, ett gott vårtecken som något ;)

  Ljust är det ja, nu ska man väl bli piggare i alla fall, lite småsegt att gå till jobbet när det är mörkt och komma hem när det är mörkt igen, jo, detta blir nog bra.

  Ha de bäst :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ville bara kika in och berätta att vinnarna i Veckans Muffins är publicerade! Kika in och se om du var en av vinnarna! :)

  Länk till inlägget: http://babustylee.webblogg.se/2014/march/vinnarna-av-veckans-muffins-5.html#comment

  Ett stort tack till alla som deltog! Hoppas ni kommer fortsätta att delta! Den här veckan har vi uppehåll från Veckans muffins och har anordnat en riktig tävling istället. Tävlingen kommer upp kl 14:00, så kika in och se då om det är något för dig! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har sett snödroppar, krokus och någon annan blomma, men jag har bara hunnit fota ett par bilder på snödropparna (dock hade det inte kommit många då jag försökte fota). Hoppas på att kunna se mer vårtecken till helgen - om jag får tid över.
  kram

  SvaraRadera
 4. Han var/är otroligt fin & hur snäll & lydig som heslt. hade gärna tagit med honom hem :)

  SvaraRadera
 5. Jag såg snödroppar i morse på min morgonpw.

  SvaraRadera
 6. Jag har sett både snödroppar & krokus :-)

  SvaraRadera
 7. Jag har sett på snödroppar & krokusar

  SvaraRadera
 8. Gå gärna in på min blogg och ställ en fråga om Balsammetoden!

  SvaraRadera
 9. Här har jag sett massa vårtecken. Krokus, snödroppe, tussilago, tom en mygga och framför allt massa pollen^^

  SvaraRadera
 10. Åh muuuuuuums, jag älskar verkligen grönt :) Idag promenerade vi från Domkyrkan till Annedal efter ett gympass och krokusarna hade slagit ut i Vasaparken, det var ett riktigt vårtecken :)

  SvaraRadera
 11. Jag bor ju i Dalarna så väääääntar fortfarande på att snön ska försvinna och tussilago ska komma fram :)

  SvaraRadera
 12. På min mammas födelsedag, i lördags, kollade krokusen fram i rabatten =D

  SvaraRadera