tisdag 11 mars 2014

Önskenaglar


Mina naglar

Jag har lackat naglar i kväll. Det blev ett väldigt svagt rosa nagellack på mina korta och mjuka naglar. Några av mina naglar är extremt mjuk. Blir de det minsta för långa, blir det svårt att låta de vara. Man viker in dom bland annat. Tills sist blir jag tvungen att fila ner dom. 

Bilder från weheartit

Ibland funderar jag på om jag ska skaffa akrylnaglar igen (alternativt gelnaglar). Att ha lite längre naglar, som dessutom känns starkare. Så fint det är med vackra naglar! Nackdelen blir att man fast och att man varje månad måste göra återbesök. Ett absolut i-problem!

8 kommentarer:

 1. Men är det inte lösnaglar på den där bilden nedan? Såg riktigt raka ut. Så det kan du ju göra om du vill ha längre. Tycker dina naglar är fina jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Raka naglar kan man ju ha, även om det är ens egna. Sedan kan man ju förlänga med med lösnagel, men ha akryl eller gele över.

   Radera
 2. har varit fast i tre år bara precis när ja hade prat´ktik va ja utan men åhh så lycklig ja e me doom Helt klart det finaste o dem vill ja inte va utan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att alltid ha vackra naglar!

   Radera
 3. Lätt att fixa själv. Applikationer, en burk glitter, underlack och topplack. Ullared är specialister på allt man behöver. Dessutom billigt. De har också apparater för värmehärdning av naglarna. Det är ju svindyrt att "gå och göra naglarna" på salong. Överallt blir det heller inte så bra. Vet man inte hur man skall fixa naglarna själv finns "skolor" på YouTube som visar hur man gör.

  SvaraRadera
 4. ja fy inget kul att alltid ha ont, men jag får hoppas att du får en fin dag :)

  SvaraRadera
 5. Har du testat sånt där lack som gör naglarna starkare och hårdare? Funkar riktigt bra på mig måste jag säga.

  SvaraRadera