lördag 8 mars 2014

Skogspromenad


Fantastisk skogspromenad!

När jag kom hem från jobbet igår, gick jag direkt ut med hunden, så klart. Det blåste en hel del och det regnade. Det var inget mysigt väder över huvudtaget. På fredagskvällen saknade jag blogginspiration. Hade varken lust att uppdatera min egen blogg eller att kommentera andras. Jag var alldeles för trött för det.

Vackraste hunden!

Nu har jag fyllt på med ny härlig energi!! Att ta en härlig skogspromenad med ens hund i solskenet är det härligaste man kan göra. 

Så vackert med blå himmel!
Nu behöver man egentligen inte ha musik i öronen. Vilken musik slår fågelkvitter?! Dock är det svårt att sjunga med dock. Men det är det i vilket fall som helst för mig.

Klart att man fick lust till att bada!

Hoppas solen skiner hos dig också!

21 kommentarer:

 1. Underbart..Fantastiskt & så härligt med skogspromenad med vackraste "voffsen" ...

  SvaraRadera
 2. Jaha, då var det redan dags. Kan Yambo så ska väl inte vi andra vara sämre. Det är säkert stärkande. Jag menar utomhusbad. Det verkar vara rena skönhetsbehandlingen med tanke på hur vacker han är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om jag själv skulle våga....

   Radera
 3. Oj vilka vackra bilder, får skaffa mig en vovve nån gång så man kan komma ut på det viset :)

  Ha en superb afton.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med en hund kommer man ut i alla väder!

   Radera
 4. Visst är det härligt i vårsolen. Jag är inte så bra på hundraser, så jag undrar vilken sort din vovve är. Baloo är som du såg en Berner Sennen. Men han är inte vår utan min Sambos barnbarns hund. Han är så himla go. Kärvänlig till max.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 5. Så underbar! Det där vädret är ju som balsam för själen :)

  SvaraRadera
 6. Svar: Tycker jag du skall göra :)
  Jag köpte mina på Pressbyrån - 3 för 40:- så man fick en gratis =)

  SvaraRadera
 7. Härligt och det bästa är att det ska bli ännu varmare idag !
  Här ska vi passa på att njuta, ta med lite kaffe i en korg, gå ut och bara njuta !

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder och fin hund :)

  SvaraRadera
 9. Åh, vad härligt det ser ut! :) Kram

  SvaraRadera
 10. vilken vacker natur! Som balsam för själen!

  SvaraRadera
 11. Åh vilka fina bilder, gillar verkligen ljuset i dem :) Såg ut som en skön och solig dag det där!

  SvaraRadera