lördag 8 mars 2014

Vill nog byta bok


Fredriksson eller Jungstedt?

Det var ett tag sedan jag läste en skönlitteratur. Senast jag läste en bo, så var det facklitteratur för jobbet. Jag har påbörjat En man som heter Ove. Det var ett tag sedan och det känns som att jag har fastnat i den. Skulle hellre vilja läsa en av de olästa böckerna på bilden. Jag kommer nog lägga Ove åt sidan. Jag tror att läsningen kommer lättare igång med dessa två böcker. Jag tror de fängslar mig mer än Ove. Men vi får se.

12 kommentarer:

 1. ja visst va de bättre förr :)

  SvaraRadera
 2. Läser just nu inget… men har tänkt läsa En man som heter Ove… intressant att du lagt den åt sidan.. ja vi vår väl se!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Åh jag älskar Mari Jungstedts böcker :)
  Vad jag har förstått det som, med Ove-boken så tycker folk i 20-årsåldern att den är bättre än vad äldre än 30 tkr. Min mamma och hennes man tyckte typ den var "okej", jag och Roberto (min sambo) skulle däremot säga att det är en av Sveriges bästa böcker. Vi skrattade och grät om vartannat när vi läste den och läste ut den på 1-2 dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kanske kommit knappt in i halva Ove-boken. Kanske den blir bättre.

   Jungstedts tidigare böcker har jag läst och jag gillar alla!

   Radera
 4. Sanna Nielsen VANN! och nej Mellon var bästa på år.

  SvaraRadera
 5. Jag har tyvärr inget bra råd att komma med där! Tråkigt att du kört fast i En man som hette Ove!

  SvaraRadera
 6. Sv: Det var så lite så!

  Hoppas helgen varit bra och söndagen blir underbar!

  SvaraRadera
 7. Svar: Det jag hade velat var väl att man fick välja vad man ville göra. En gång om året hade vi det, att vi fick välja vad vi ville göra under en sån dag. Men de andra gångerna tvingades vi och det fick mig hata dessa dagar..

  SvaraRadera
 8. Ja de va gott att sova, men nu känns de som om jag har sovit bort halva dagen :)

  SvaraRadera
 9. Jag har inte läst någon av Fredrikson men Mari Jungstedts böker är så himla bra! Jag hade valt Jungstedt ;)

  - Visst är det sjukt gott! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jungstedts tidigare böcker har jag läst.

   Radera
 10. Vad handlar de böckerna om?

  SvaraRadera