tisdag 1 april 2014

Gården läggs ned


Gården läggs ned!

Så lätt det är att man laddar ner olika spel på ens iPhone. Några raderar man ganska snabbt, men här har vi ett jag verkligen fastnade för. Farm Story har jag spelat ganska flitigt i mer än ett år. Ja, jag erkänner. Jag har verkligen var helt fast i det (vuxna människa!). Men nu har jag bestämt mig, nu ska jag lägga ner den. Jag har därför tagit bort all odlad mark och endast har träd. Då blir det inga vissnade plantor, men farmen är heller inte helt definitivt borta. Jag behöver dock inte titta till den varje dag. Jag ska ju inte göra det alls. Nu är det slutfarmat för min del. Att ta hand om en farm tar ju alldeles för lång tid. Det ska planteras, skördas, vattna hos grannar, trädfrukten ska plockas, korna ska mjölkas och så vidare. Nu är det slut! (det känns nästan vemodigt! ;).

10 kommentarer:

 1. Jag har inte börjat med något av alla dessa spel som finns, känns som det kanske varit bra med tanke på att det tar sån tid att sköta..;-) Jag har nog med att ha tid med min egen trädgård här hemma!

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag har inga spel jag lägger tid på, men däremot överväger jag att ta bort mitt facebook-konto då jag ibland kan lägga lite för mycket tid där.

  SvaraRadera
 3. Svar från min blogg: I affären "In och Finn".
  Visst är den fin och bra pris också, tror den kostade 199 kr. En större modell fanns för 249 kr.

  SvaraRadera
 4. ja fy dessa spel, innan va jag fast i farmville, de va ganska kul om ja inte minns fel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var fast i farmville ett tag, men det har jag äntligen lagt ned.

   Radera
 5. Min Gubbe spelar det där. Men jag vägrar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag höll också på med det tidigare :P

  SvaraRadera
 7. De flesta av mina vänner är helt fast i Hay Day, som är ett liknande spel. :/ Jag spelar själv The Hunger Games Adventures på facebook, har gjort det i över ett år nu, men jag har perioder då jag knappt spelar alls för att jag inte hinner/orkar.

  Sv. Jaa, visst är den?!

  SvaraRadera
 8. Jag har fastnat i Farmville, Angry Birds och nu senast Candy Crush. Har väldigt lätt för att bli fast vid såna spel.

  SvaraRadera