onsdag 2 april 2014

Mitt nya sportarmband


Nu kommer tiden, när man springer eller promenerar utan någon jacka på. Då kanske man saknar fickor och då är det verkligen praktiskt med ett sportarmband till sin smartphone. Självklart kan de ju även användas under sina gympass också. Jag har just beställt detta fina från sportarmbandet.se. Så bra det är! Det finns en liten ficka, där man kan stoppa i sin nyckel också. 

Armbanden är tillverkade i ett elastiskt och tåligt material som står emot regn och fukt under träningspassen. Mobilens display skyddas av en genomskinlig plast som samtidigt gör det möjligt att navigera telefonen utan att behöva ta den ur mobilarmbandet. Upptäck alla möjligheter sin finns i din smartphone och låt den bli ett effektivt träningsverktyg under dina träningspass. Med hjälp av ett sportarmband kan man kan röra sig obehindrat samtidigt som man får tillgång till all sin favoritmusik och sina träningsappar i telefonen. I butiken hittar man sportarmband bland annat till de populära modellerna Sony Xperia Z1 Compact, iPhone 5, Samsung Galaxy S4, HTC One och många fler.  

16 kommentarer:

 1. Den känns inte ivägen på armen då? Jag avskyr när nåt hänger, slänger, skakar och rörs... har inte ens klocka när jag springer (förutom nån enstaka gång då jag vill kolla så jag inte tappar farten!). Nyckeln har jag löst i en ficka på tightsen. Så jag har ingen mobil med mig när jag springer. Har en pyttepytteliten mp3 som jag nyper fast i bh-bandet så jag kan höra mina böcker.

  Men i sommar är jag sugen på prova springa två mil nån gång.. och en sån gång skulle det ju kännas tryckt med en mobil med sig... tänk om jag inte orkar hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, sportarmbandet känns inte i vägen. Det sitter fast runt överarmen ned hjälp genom att man drar på och sätter fast med kardborrband.

   Radera
 2. Tack! Som jag skrev i inlägget så är den köpt i en lokal butik som enbart finns här. Har ingen aning om någon annan butik säljer dem.

  SvaraRadera
 3. En sån skulle man haft! :)

  Sv: Det var tyvärr hans höfter som ledde fram till detta :(

  SvaraRadera
 4. ja mumsiga blev dom.
  En sån där skulle man ha verkar ju helsmart.
  allt bra med dig annars`?
  kram

  SvaraRadera
 5. Fint :) Jag har ett hemma som jag troligen aldrig kommer använda, känns kört och kunna löpträna :(

  ja det är hemskt, saknar honom enormt.

  SvaraRadera
 6. Ja Ullared är super kul, längtar redan tills nästa gång vi åker dit ;)

  SvaraRadera
 7. så himla smart!! ha en bra kväll, kram. <3

  SvaraRadera
 8. Ett sånt har jag med fast i svart. Smidigt och behändigt denna årstid när jackan åker av.

  SvaraRadera
 9. Skulle verkligen också behöva ett sånt!
  sv; ja visst är dom verkligen!

  SvaraRadera
 10. Smart,praktiskt & snyggt!

  SvaraRadera