måndag 21 april 2014

TrädgårdsföreningenÄven idag vaknade vi av att solen sken in i sovrumsfönstret. Vad härligt det är att vakna på det viset! Den här dagen skulle vi definitivt ta till vara på något sätt. Därför åkte vi till Trädgårdsföreningen. Där mötte vi upp våra goda vänner.


Vi gick runt och fotograferade blommor. En del bilder blev bra och en del blev mindre bra. Några såg fina ut i kameran, men på datorskärmen var de oskarpa. Jag visar här de bilder jag tyckte bäst om. 


Jag gillar verkligen min Panasonic FZ200. Tänk så mycket man kan göra med en kompaktkamera! Nu är det en stor fördel att jag min man är fotofantast. Oftast hjälper han mig med inställningarna, men fotograferingen sköter jag själv. 


Så roligt att kunna bjuda på något annat än just iPhonebilder! Det är ju oftast det jag visar här på bloggen, men både igår och idag visar jag riktiga kamerabilder. 


Magnolia har blivit mitt favoritträd!


Den här bilden togs på väldigt långt håll, så vidare skarp är den inte. Men jag ville bara visa vad vi såg på flera ställen i stan. Folk satt ute lite varstans och bara njöt av det fantastiska vädret.

Visst är bilden fin?!

Och den här fina tog min man. Det är stor skillnad mellan hans och mina bilder. Men så är han fotograf också.
11 kommentarer:

 1. underbara bilder.

  jag har kört panasonickamera i flera flera år - och är supernöjd. Fast till vardags blir det ju s3-bilder.

  SvaraRadera
 2. Jag har förresten FZ150 i min kameraväska!

  SvaraRadera
 3. Verkligen super fina bilder

  SvaraRadera
 4. härligt. hoppas du haft en glad påsk 👍☀️

  SvaraRadera
 5. Super fina bilder! :)

  Vad kul att du vill vara med i Veckans Blogg, jag kommer slumpa fram en vinnare på Söndag. Lycka till :)

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! :) Åh, magnolior! Där jag bor har de precis börjat slå ut... Fina! :)

  SvaraRadera