fredag 9 maj 2014

Gräsänka i helgen


En utan min man känns lite jobbigt. Men en helg går fort, så jag får inse att jag ska klara av det. Det är nyttigt att längta efter varandra då och då. För min man blir det cykling hela helgen. Det är något han älskar, men han kommer vara trött på söndag kväll.

Jag har sagt till mig själv att i morgon SKA jag till gymmet. Det var evigheter sedan och nu är det inte en dag för tidigt att sätta igång och träna igen. Ingen shopping och inga andra nöjen är inbokade, så jag har all tid i världen åt att träna. Ett kalas väntar på söndag dock.

Vad händer för dig i helgen?

8 kommentarer:

 1. Mums, den bilden framkallade mitt redan höga sockersug haha
  De kommer säkert gå hur bra som helst i helgen. 😊

  För mig e Lush helt nytt men bättre sent än aldrig 😜
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Jo, gräsänkling sen i Tisdags, börjar bli van nu efter några gräsänklingsperioder i tätt följd här.
  Men tomt är det..det ska erkännas.
  Men snart kommer frugan hem igen...det gillar jag.

  Själv ska jag bara ner på stan en sväng i morgon med en kamrat som ska köpa datorprylar, utöver det blir det bara soffan..som vanligt ;)
  Synd att bryta en god trend som fungerar ;)

  Ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Japp Eurovision finalen imorgon kväll =)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du kommer till gymmet som du bestämt! :)

  SvaraRadera
 5. Men mums vad gott det där såg ut :)
  Hopppas du kom iväg till gymmet, känns ju lite bättre efteråt.
  Kul att du hittade in till mig :)
  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 6. SV: Tack så jätte mycket! I helgen blir det lugnt, kanske bonna marknad i Staffanstorp idag!

  SvaraRadera
 7. Japp :)
  Sverige är bäst ;)

  SvaraRadera