lördag 24 maj 2014

Sugen på gruppträning

När gubben var ute och cyklade, kunde jag inte vara sämre. Det fick bli träning på gymmet för min del. Första gången på mycket länge, körde jag roddmaskinen under 10 minuter som uppvärmning. Jösses, så svett man blev! Jag får nog köra den ett par gånger till innan jag kommer upp i samma hastighet, som jag har haft tidigare. Jag är dock ändå nöjd.

Vilket dåligt schema!

Jag börjar bli sugen på att köra gruppass igen. Det var ett tag sedan nu. Jag tycker dock inte att mitt träningsställe har så många pass att välja mellan.  Med tanke på att jag slutar kl. 1630 de flesta dagar, så är det 19-passen som bli aktuella för min del. Ev. kl 18.30 skulle passa också. Yoga är inget för mig och då är det inte så många pass, som jag kan välja. Power (typ bodypump), challenge (cirkelträning) och basic step (på söndagar) är endast de alternativ som funkar när jag jobbar. Hoppas sommarschemat passar mig bättre. 

Vad tränar du helst?


4 kommentarer:

  1. Hoppas att du hittar något som passar bra! :)

    SvaraRadera
  2. Visst är roddmaskinen en dödare... Jag gymmar helst eftersom man kan bestämma tiden själv, men pass jag helst går på är bodypump, step&styrka, pilates och indoor walking.
    Ha en go söndag!

    SvaraRadera