lördag 24 maj 2014

Västkusten Runt

Det blev aldrig något bloggande igår.  Uppdaterade själv aldrig bloggen och jag tog heller inte min sedvanliga bloggrunda. Det pågår som sagt ett liv utanför bloggen också. När solen skiner en fredag och man slutar lite tidigare, njöt jag på utsidan. Bloggandet kom inte på första plats, om man säger så.


Klockan ringde kl. 06.00 idag. Min man cyklar just nu Västkusten Runt och jag erbjöd honom att steka bananpannkakor till honom till frukost. Det var första gången han fick smaka på det och han gillade det! Så bra. Nu håller jag tummarna för att han ska orka cykla hela sträckan på 125 km.

Ha en bra dag!

8 kommentarer:

 1. Ja faktum e att de va ganska skönt, inte så mycket folk så man kunde gå där i lugn o ro :)

  SvaraRadera
 2. Fin blogg! Kolla gärna in min blogg kram :)

  SvaraRadera
 3. Nä...uppdaterar ju inte så ofta jag heller numera på vardagarna...men på helgerna brukar det väl allt som oftast bli ett eller två inlägg.
  På vardagarna saknas inspirationen, eller som jag brukar säga: Kommunikationen mellan hjärnhalvorna är ur funktion.

  Ha en skön Lördag nu, det ska jag.

  SvaraRadera
 4. Underbara presenter ;)

  God frukost.

  SvaraRadera
 5. Hjo-Hjo och husse vill också smaka bananpannkaka! Trevlig lördagkväll!

  SvaraRadera
 6. Skönt att koppla bort bloggen emellanåt oxå. Samt mysigt att cykla västkusten runt som är såååå vackert

  SvaraRadera
 7. Mums, vad gott det ser ut! :) Kram

  SvaraRadera