måndag 30 juni 2014

En blå vad och fot


Så mycket blått!

På onsdag är det två veckor sedan jag fick en hård boll på min vad, när jag spelade brännboll tillsammans med mina kollegor. Då gjorde det enbart ont och jag haltade. Det syntes inte så mycket på benet alls. 

Försvinn!!!

Knappt en vecka efter, syntes blåmärken på framsidan av vaden. Det är även lite blått på foten. även om bollen inte hamnade där. Jag hoppas verkligen att det ömma i vaden snart försvinner. Blåmärkena får så klart också försvinna. Jag önskar inget hellre än en träningsrik sommar, men med ett ömt ben blir det svårt. 

8 kommentarer:

 1. Jag jobbar idag, själv då? Njuter du av ledigheten? :)

  SvaraRadera
 2. Tommy heter han en kille jag träffa på en semester som det klickade med. och som är kanon med min dennis. så jag är riktigt glad

  SvaraRadera
 3. Så himla otur vännen! Jag hoppas att det onda försvinner fort (vila foten/benet så mkt som möjligt ett par dagar), så att du kan träna snart igen! Kram

  SvaraRadera
 4. Ajajaj... stackars dig! Hoppas du slipper värken snart!

  Ha en fin fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Svar: Samma här! Jag tror faktiskt att jag bara har hört Agnes version om jag ska vara ärlig :-)
  Hoppas det onda ger med sig snart för dig!
  Trevlig måndagskväll.

  SvaraRadera
 6. ajajaj !! Vilken jäkla smäll du måste ha fått !!
  Hoppas det onda släpper snart !
  kram

  SvaraRadera
 7. Oj, vad du blev blå på benet. Det kan ju göra riktigt ont när bollen träffar på rätt ställe ...

  SvaraRadera
 8. Alltså. .. du borde kanske kolla upp det där... ser ONT ut

  SvaraRadera