fredag 6 juni 2014

Håkan Hellström


Jag är inget stort fan av Håkan Hellström. Det är jag verkligen inte, men jag älskar låten Valborg. Jag gillar melodin och jag gillar gitarrspelet. Jag kommer på mig själv med att jag sitter och småler för mig själv, när jag lyssnar på låten.Synd att låten är  så kort. Den borde vara längre.

Visst är den underbar?!

5 kommentarer:

 1. Håller med dej på alla punkter. Gillar vanligtvis inte honom men den här är fin och man hör ju vad han sjunger!!!
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, denna låt är en av favoriterna. Resten är skit!

   Radera
 2. Är väl ingen stor fan av honom heller, men någonting bra med honom måste det väl vara då folk köar en hel vecka för att komma in först ;)

  Och visst...vacker låt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är många som gillar Håkan Hellström. Vad kan jag ha missat, förutom denna låt?

   Radera