måndag 2 juni 2014

Hemma igen!


Efter en lång försening kom man inatt hem från Barcelona. Där har jag varit tillsammans med fem tjejkompisar i 4 dagar. Vi har haft kanonroligt tillsammans, men nu är det samtidigt skönt att vara hemma. 

Jag är nu ganska trött, så det är skönt att jag är ledig idag. En helt ok måndag.

Fler blogginlägg med bilder från resan kommer under dagen.

7 kommentarer:

 1. Åh...Barcelona så mysigt!

  SvaraRadera
 2. borta bra men hemma bäst ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg du måste ha haft? :)

  Jag hade en helt okey och mysig helg.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken fin och intressant blogg du har. Jag och min kompis har precis startat upp en ny blogg tillsammans så skulle betyda jätte mycket ifall du kunde kolla in den och kommentara vad du tycker om den, Kram! /n

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem... ser fram emot bilder.

  SvaraRadera
 6. Fin blogg du har!

  Haft en bra dag? :)

  SvaraRadera