onsdag 30 juli 2014

Drick Kullamust!


Köpta på ICA.
När vi var hemma hos våra vänner i lördags, fick jag smakade på Kullamust. Varken vatten, socker, färgämnen eller konserveringsämnen tillsätts i produktionen. Bara naturliga råvaror, helt enkelt. Det gillar vi! Jag blev tvungen att köpa hem egna flaskor dagen därpå, eftersom drycken smakade så gott. Jag  köpte smakerna Äpple och Äpple & Jordgubb. Jag hade gärna velat ha Äpple & Päron, men den smaken var slut. Flaskorna blir tyvärr snabbt tomma. 

9 kommentarer:

 1. Vad gott det ser ut! Här kör vi med Brunnebymust i värmen. Kram

  SvaraRadera
 2. Låter riktigt gott!
  finns dom på vanliga mataffärer?

  SvaraRadera
 3. Inget vatten alls? :O Tokigt :D

  sv: Haha, ja, jag bjuder på det ^^

  SvaraRadera
 4. De där har jag inte testat, men de låter goda. Bra när det inte är massa extra tillsatt skit i.

  SvaraRadera
 5. Must är supergott. Har aldrig sett den här sorten när det något lokalt från Era trakter?
  /P

  SvaraRadera
 6. Har sett dom... men inte köpt. Hm...

  SvaraRadera