onsdag 30 juli 2014

En påminnelse till mig själv


Spegelblank sjö
Helt plötsligt påminde jag mig själv om att jag faktiskt börjar jobba igen på måndag den 4 augusti. Helt plötsligt känner jag mig lite stressad inför det. Innan jag gick på semester hade jag tänkt att jag skulle läsa facklitteraturen Att följa lärande, men jag har inte läst en endaste sida! Det är absolut inget krav att göra det på ens semester, men jag ville ligga steget före för en gång skull. Sedan vill jag njuta av sovmorgnar ett tag till och tomma dagar som jag kan fylla med vad jag själv vill. 

Samtidigt är det väl ändå bra att komma in i rutinerna igen och helgerna kommer återigen bli mer uppskattade. Just nu har man inte koll på vilken veckodag det är. Jag är glad över att jag har ett jobb jag trivs med och att jag har snälla elever och trevliga kollegor. Men nu ska jag njuta av de sista semesterdagarna.

9 kommentarer:

 1. Sv: Ja, visst har de. :)

  Fin bild! De är så härligt med semester! :)

  SvaraRadera
 2. sv: Ja det var hur gott som helst :)

  SvaraRadera
 3. Vad jobbar du med? (:
  riktigt fin bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, om du är lärare har du väl ledigt tills skolorna börjar? Det har iaf grabbens lärare.

   Radera
  2. Alla lärare brukar börja tidigare än skoluppstarten. Om din grabbs lärare börjar samma dag som skolstarten, så har hon/han inte haft någon tid till att förbereda. Oftast börjar lärarna en vecka innan, men vi börjar två veckor innan eftersom på vår skola har lärarna ett annat avtal. Vi jobbar 40 h/v istället för 45 h/v.

   Radera
 4. Vilken fin bild :) Vilken stämning den visar :)

  SvaraRadera
 5. Förstår din känsla, men snart är du inne i jobblunket igen och när man jobbat ett par veckor brukar det kännas som att det gått flera månader. Njut av din sista semestertid nu och var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera